Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:

IMG_20250221_0001.jpg

Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno...

• Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Ja tko je to ko si mlad je ceneje, ker ne rabi mojster kej preveč fotošopat sliko, da vsaj mal zgledamo na njih.

33112_1.png

Napisano

2€ dražje kot v Grosuplju, pa sploh slike ne dobiš na konc. Samo še kodo na papirju. 😁 

Napisano
dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal:

V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:

IMG_20250221_0001.jpg

Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno...

V Mariboru sem plačal 25€...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano (urejeno)

Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. :P

(Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.)

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.