Slivka Napisano petek ob 20:11 Prijavi Napisano petek ob 20:11 V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... 1 1 Citiraj
Boss Napisano petek ob 20:22 Prijavi Napisano petek ob 20:22 Ja tko je to ko si mlad je ceneje, ker ne rabi mojster kej preveč fotošopat sliko, da vsaj mal zgledamo na njih. 3 Citiraj
samSimon Napisano petek ob 20:26 Prijavi Napisano petek ob 20:26 2€ dražje kot v Grosuplju, pa sploh slike ne dobiš na konc. Samo še kodo na papirju. 😁 1 Citiraj
x-layer Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal: V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... V Mariboru sem plačal 25€... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. (Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.) Popravljeno pred 2 urama od Mraušk Mčk Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.