Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:

IMG_20250221_0001.jpg

Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno...

• Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano

Ja tko je to ko si mlad je ceneje, ker ne rabi mojster kej preveč fotošopat sliko, da vsaj mal zgledamo na njih.

33112_1.png

Napisano

2€ dražje kot v Grosuplju, pa sploh slike ne dobiš na konc. Samo še kodo na papirju. 😁 

Napisano
dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal:

V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem:

IMG_20250221_0001.jpg

V Mariboru sem plačal 25€...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano (urejeno)

Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. :P

(Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.)

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Drgačpa. Ko sem se šel jaz nazadne fotografirat, je bistveno več koštalo.

Res pa da sem zraven dobil 3 pike gratis.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal:

IMG_20250221_0001.jpg

Verjetno so rabili veliko fotošopa zate :) :) :) :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.