Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Jest napisal:

Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... :P ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ...

Ma Fordi so očitno vsi salonski 😜😅

Popravljeno od g.Wankel
  • Haha 4
  • Jezen 2

Podpis.png

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... :P ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ...

Hehe tale je pa za posredovanje mojstra z lopato.

Tko k majo Kitajci Shaolin mojstre mamo mi Shovelin mojstra.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Ma Fordi so očitno vsi salonski 😜😅

Pravijo, da je v vsakem vicu nekaj resnice.

Nekoč je krožil vic, da se iz vesolja vidita dve stvari, ki sta delo človeških rok: kitajski zid in Fordov odpad...

Kar je najhujše: kasneje so šli astronavti v vesolje in ko so se vrnili, so zanikali, da bi se kitajski zid videl iz vesolja. Za Fordov odpad niso zanikali...

Napisano
dne 14. 11. 2024 ob 8:26 je Tilen5 napisal:

To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.

Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣

V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.

image.jpeg

Napisano
pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.

Inotherm al katera? 🤔

Napisano

Imam tudi Inotherm-lahko samo pohvalim.

Imam kombinacijo z ob in nadsvetlobo,kar zelooo podraži...z senzorjem za prstni odtis+številčnica (integrirano v ročko)+ključavnica in motorni pogon ključavnice.

Če koga kaj zanima,lahko objavim kake slike,video...

Aplikacija je bomba,in vsa pohvala-zelo pogosto posodabljajo,se vidi,da skrbijo za aplikacijo itd...je pa res,da je bilo vse skupaj cca.4700€😬

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.