Alex Napisano včeraj ob 09:56 Prijavi Napisano včeraj ob 09:56 pred 23 minutami je jures napisal: Boste mel mal vec cajta za forum pol... Ali pa ne. Veš kako pravijo, penziči nimajo nikoli cajta. Vedno nekam hitijo. 😊 2 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 10:02 Prijavi Napisano včeraj ob 10:02 pred 32 minutami je Scr3am napisal: Še malo pa boš lahko že ob 7h zjutraj čakal pred trgovino, da se odpre. Pa sklopko kuril na parkirišču. Sem že danes čakal pred šparom ob 7 uri, da dobim sveže bagette. 😊 3 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 12:14 Prijavi Napisano včeraj ob 12:14 pred 2 urama je Alex napisal: Ali pa ne. Veš kako pravijo, penziči nimajo nikoli cajta. Vedno nekam hitijo. 😊 Cajta imaš kolikor si ga vzameš ali pa kolikor ti ga žena da..... 😉 pred 2 urama je Alex napisal: Sem že danes čakal pred šparom ob 7 uri, da dobim sveže bagette. 😊 Uh, pri nas ofnejo komaj ob 8.00 ponekod celo ob 9tih.... 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:27 Prijavi Napisano včeraj ob 12:27 Sem si že splaniral penzionistični lajv za poleti. Zjutraj bom vstal, recimo ob pol petih. Zajtrk. Nato grem s kolesom 50 km. Pridem domov okoli. 7. 30 ure. Grem pod tuš. In nato na kopanje. Preplavam moja običajna 2 kilometra. Tako bi lahko bilo kar zanimivo. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami (urejeno) Računaj če maš dobro povprečno(23km/h plus) boš delal 10km na ene 30min. Sam toliko, da si splaniraš vse superca. Se pa priporoča tudi kak dan brez kolesa za regeneracijo. Popravljeno pred 23 urami od Tilen5 1 Citiraj
Alex Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 35 minutami je Tilen5 napisal: Računaj če maš dobro povprečno(23km/h plus) boš delal 10km na ene 30min. Sam toliko, da si splaniraš vse superca. Se pa priporoča tudi kak dan brez kolesa za regeneracijo. Ja, vem da ni dobro bit vsak dan na kolesu. Bom takrat več plaval pa bo. Bo poleti potrebno it prej od doma, ker če ne, me bo ujela vročina. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 1 minuto je Alex napisal: Ja, vem da ni dobro bit vsak dan na kolesu. Bom takrat več plaval pa bo. Bo poleti potrebno it prej od doma, ker če ne, me bo ujela vročina. Jah to je vredu, al pa zvečer ko se ohladi,..jaz sem tudi že pi 36 stopinjah gonil gor na Vojkovo,..je blo blizu da izdahnem tam sred hriba 🤣 1 Citiraj
Gelipter Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 1 uro je Alex napisal: Ja, vem da ni dobro bit vsak dan na kolesu. Bom takrat več plaval pa bo. Bo poleti potrebno it prej od doma, ker če ne, me bo ujela vročina. To obvezno ...in v senco 🍺🍻😉😁😁😁 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 3 urami je Alex napisal: Sem si že splaniral penzionistični lajv za poleti. Zjutraj bom vstal, recimo ob pol petih. Do penzije imam še kakšno leto. Ampak edino kar sem si splaniral za takrat, je spanje po kolsilu. 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 1 uro je Tilen5 napisal: Jah to je vredu, al pa zvečer ko se ohladi,..jaz sem tudi že pi 36 stopinjah gonil gor na Vojkovo,..je blo blizu da izdahnem tam sred hriba 🤣 Samo ti si verjetno več kot pol mlajši. 😊 pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: Do penzije imam še kakšno leto. Ampak edino kar sem si splaniral za takrat, je spanje po kolsilu. Jah, tako se začne. Potem pa obisk gostiln in igranje kart. Ali pa balinanje. 😊 4 1 Citiraj
Bini Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Pred eno uro je Alex napisal: Samo ti si verjetno več kot pol mlajši. 😊 Jah, tako se začne. Potem pa obisk gostiln in igranje kart. Ali pa balinanje. 😊 Uh, balinanje je nevaren šport, imajo največjo umrljivost.... 😁😉 2 Citiraj
Boss Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 4 urami je Tilen5 napisal: Jah to je vredu, al pa zvečer ko se ohladi,..jaz sem tudi že pi 36 stopinjah gonil gor na Vojkovo,..je blo blizu da izdahnem tam sred hriba 🤣 To je res samomorilsko, da se v klanec teraš v vročini. Drugač pa na kolesu ni panike se tud pri 35°C vozit, ker še vedno hladi. Sam res ne v neke hude klance pa gre čist OK. Osebno mam raje 35 stopin kot pa 15 stopinj na biciklu. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Ja pa tisti dan sem bil skoraj 9ur na kolesu,..sej sm štartal ob 7:00 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 30 minutami je Boss napisal: To je res samomorilsko, da se v klanec teraš v vročini. Drugač pa na kolesu ni panike se tud pri 35°C vozit, ker še vedno hladi. Sam res ne v neke hude klance pa gre čist OK. Osebno mam raje 35 stopin kot pa 15 stopinj na biciklu. Jaz pa ravno obratno. Raje imam 5 stopinj kot 30. Vročine ne prenašam in prav zato se moje kopanje konča ob 9-930. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 16 minutami je Tilen5 napisal: Ja pa tisti dan sem bil skoraj 9ur na kolesu,..sej sm štartal ob 7:00 @Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal. Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih". Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 2 minutama je Boss napisal: @Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal. Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih". Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje. Fant še študira. Se pravi, da bi ti bil lahko komot sine. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 3 minutami je Alex napisal: Jaz pa ravno obratno. Raje imam 5 stopinj kot 30. Vročine ne prenašam in prav zato se moje kopanje konča ob 9-930. Tud ajaz nisem za poležavanje na soncu al pa neko gibanje na 30 stopinjah, ampak, ko se voziš z biciklom te piš vetra lepo hladi. Glava je v senci, ker je čelada gor, roke in noge so namazane s kremo za sončenje pa seveda takrat ni fur v klance. So pa moje priljubljene temperature med 20-30 stopinjami, to mi je idealno in komaj čakam, da bodo prišle. Mam z lanskim dopustom še 51 dni, plus cca 200 ur viška, tko da ja kar nekaj od tega bo ostalo za bicikliranje. Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 4 minutami je Boss napisal: @Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal. Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih". Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje. Pa zakaj misliš, da smo mi starejši občani na električarjih? 😉 2 1 1 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 3 minutami je Alex napisal: Fant še študira. Se pravi, da bi ti bil lahko komot sine. Ups, mea culpa... sem nekje spregledal ta info. No pol je še v letih, ko neke drame ne bo ob takih podvigih, ne pa mi starci, a ne Alex? 🤣 pred 1 minuto je Alex napisal: Pa zakaj misliš, da smo mi starejši občani na električarjih? 😉 Pri teh letih je pač to pametna poteza. Ja tud ljudem, ki so imeli že težave s srcem bo vsak dohtar povedal, da bicikel ja, ampak le električni. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 1 minuto je Boss napisal: Ups, mea culpa... sem nekje spregledal ta info. No pol je še v letih, ko neke drame ne bo ob takih podvigih, ne pa mi starci, a ne Alex? 🤣 Pri teh letih je pač to pametna poteza. Zdaj samo še manjka podatek, da je pol lažji od tebe, se pravi bolj kategorija Pogačarja, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 11 minutami je Boss napisal: @Tilen5 sorry za vprašanje, ampak ker letnik si? Ker, ko si enkrat čez 45-50 let je na srček treba dodatno merkat in ni zdravo se tolk naprezat. Čist praktičen primer. Družinski prijatelj je za odhod v penzion dobil specialko. Imel kolega, ki je bil tudi nekoliko penzionist ampak bivši tekmovalni kolesar. ene 5 let sta šopala z bicikli na polno vse povsod, dokler ni enkrat prjatu nesrečno zataknil zadnje kolo od kolega in precej hudo padel, da je odprlo celo čelado in takrat je nehal. Par let po tem, ko še ni dopolnil 70 let so ugotovili, da ima hude težave s srcem in je na pacemakerju zdaj že kar nekaj let. V 5 letih, ko se je tolk preteral je enostavno uničil srce, zato vseeno jaz bicikel smatram le kot razvedrilo in ne stvar, s katero bi lovil neke dosežke. Uživam na njem in pustim le tolk obremenitve, da mi srce še zdravo deluje v ustreznih "obratih". Velja tud za ostal, fantje niste več v 20-ih in 30-ih tako, da pamet v roke in ne se preterat preveč - ni vredno in ne pomeni nič, sam probleme lahko imaš kasneje. Maja jih bom imel 13 majn kot 50 1 Citiraj
Boss Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 5 minutami je Tilen5 napisal: Maja jih bom imel 13 majn kot 50 Prva liga, ti mlajši mladinec si še lahko privoščiš mal več napora pa ne bo hudga. Mi starejši mladinci pa mormo bit že oreng previdni. pred 13 minutami je Z M A J napisal: Zdaj samo še manjka podatek, da je pol lažji od tebe, se pravi bolj kategorija Pogačarja, hehe Sigurno da je, če šopa na Nanos zgolj na šunke. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Nevem kolk ma pogačar jaz imam 71kg pri 175cm Drugač pa ja delam magister ob delu. 1 Citiraj
Jest Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sportman333 Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 1 uro je Tilen5 napisal: Nevem kolk ma pogačar jaz imam 71kg pri 175cm Drugač pa ja delam magister ob delu. Vsaj 5 preveč za Pogija, za Rogliča pa še kaj več😅🤣 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.