Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kdaj pridemo, da tole sprobamo.... 🤔🤗😉
    • In zato je tudi boljša ROBUSTA!  Nisem strokovnjak ampak na plantaži kave pravijo tako.  Jaz imam pa rad dobro po okusu pa četudi je tale od Cibetovke.... 😁
    • Najceneje je, da ne vidiš (kot moja žena) ali da gledaš stran (kot se trudim jaz). 😆
    • Ni nujno,da uničiš gumo...tista "poškodba" ATS-sk je pri meni nastala pri cca. 70km/h,k sem bil premalo pozoren,in drajsnil ob robnik...nova cesta,visoki robniki😬,in me je nazaj porinilo. Če bi guma imela zaščitni rob,poškodbe feltne in gume nebi bilo. Sicer pa-če je tako hudo,da zviješ feltno,odtrga delček ipd...si ne predstavljam razlike med gum z in brez zaščitnega roba...v vsakem primeru bo guma "fuč"...torej bolje strošek dveg gum,kot pa dveh gum+popravilo feltne. Pa tudi drugače gledano-če feltno "do amena fentaš"...pa imaš nekaj takega kot jaz...bolj eksotičnega...veliko sreče najti le eno enako feltno. ATSke so bile slabih 950€/set-4 kom. (472,18€/2kom.),pa so bile že zelooo poceni,glede na to,da so to kovane-valjane feltne....je vseeno malce dražje od para dobrih pnevmatik. Ajd,ne rečem,če imaš en set poceni felten "za mali cvenk"...tako pa drugače ni računice🧐....pa tudi original feltne-nove!...Mazda al bilokaj drugega...drago k žafran...
    • Ampak, če z robnikom uničiš gumo, ki stane 150€, kakšna je razlika, če namesto gume uničiš platišče, katerega popravilo stane 100€?   (odgovor, gumi moraš kupiti 2 ... strošek 300 € ... cca strošek novega platišča)
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.