Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩

• Všeč 4
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 19 urami je jures napisal:

O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩

AI ..

za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega.

33112_1.png

Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

AI ..

za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega.

Ja to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

a to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐

Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪

Žal nisi v trendu več :nevem:

Ja vidiš kaj kupujejo tukaj na forumu, SUV-e z Dinoti.... :bravo:

• Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Giulietta ni bila limo v 3. generaciji, samo hatchback.

Giulio verjetno misliš?

Napisano

U ja... maš prav sem preveč tist rendering fake AI gledal pa sem mislil, da se pogovarjamo o Giuliji, ampak vseeno ne ena ne druga nista SUV-a in to je pri meni en ogromen plus.

Drugač pa Giulia Quadrifoglio - en najlepših športnih limotov sploh.

33112_1.png

Napisano

Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊

Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa...

Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊

Napisano
pred 26 minutami je Alex napisal:

Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊

Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa...

Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊

Uživaj v penziji:punk:

N7rRRL1.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.