jures Napisano sobota ob 23:11 Prijavi Napisano sobota ob 23:11 O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩 4 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano nedelja ob 19:01 Prijavi Napisano nedelja ob 19:01 pred 19 urami je jures napisal: O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩 AI .. za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega. 1 Citiraj
jures Napisano nedelja ob 19:24 Prijavi Napisano nedelja ob 19:24 pred 22 minutami je Boss napisal: AI .. za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega. Ja to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐 1 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano nedelja ob 22:50 Prijavi Napisano nedelja ob 22:50 pred 3 urami je jures napisal: a to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐 Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪 1 2 1 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 23:08 Prijavi Napisano nedelja ob 23:08 pred 14 minutami je Boss napisal: Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪 Žal nisi v trendu več Ja vidiš kaj kupujejo tukaj na forumu, SUV-e z Dinoti.... 1 1 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 05:28 Prijavi Napisano ponedeljek ob 05:28 pred 6 urami je Boss napisal: Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪 Giulietta ni bila limo v 3. generaciji, samo hatchback. Giulio verjetno misliš? Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 10:14 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:14 U ja... maš prav sem preveč tist rendering fake AI gledal pa sem mislil, da se pogovarjamo o Giuliji, ampak vseeno ne ena ne druga nista SUV-a in to je pri meni en ogromen plus. Drugač pa Giulia Quadrifoglio - en najlepših športnih limotov sploh. 3 Citiraj
Alex Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 9 4 Citiraj
FuManchu Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 26 minutami je Alex napisal: Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 Uživaj v penziji 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 42 minutami je Alex napisal: Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 Čestitke za DeSUS status! 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 53 minutami je Alex napisal: Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 Kaj si pa delal, ce ni skrivnost ? Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami (urejeno) Kaj je delal? Zgago pa slab vtis... Samo hecam se, da ne bo kakšne zamere... 🙂 Popravljeno pred 14 urami od Slivka 5 Citiraj
Bini Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 1 uro je Alex napisal: Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 Bravo stari, zdaj pa uživaj v zasluženi penziji, ko se srečamo zažingamo ta dogodek..... Ps,upam,da bo kaj časa, zdaj si penzjonist... 😁😊😉 2 Citiraj
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Alexa bo zdaj zelo malo na forumu, ker ne bo mel več časa za forum. 1 2 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 10 urami je Scr3am napisal: Kaj si pa delal, ce ni skrivnost ? Vodja vzdrževanja in nabave. 3 Citiraj
Gelipter Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 12 urami je Alex napisal: Kako je lepo, ko veš, da si še zadnjič odšel skozi službena vrata. 😊😊 Danes je bila še skupna fešta za vse sodelavce, se pravi, da je bil športni dan, razdolžil sem ključe, službeno kartico, predal posle nasledniku in gasa... Začenja se obdobje uživanja in novih dogodivščin. S 1.aprilom pa uradno prestopim "na drugo stran". 😊😊 Ej....uživaj maximalno zdaj v penziji 😉👍👍👍👍👍smo na vezi 😁😁 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro He, He, sem vedel, da bo tako😊. Že takoj zjutraj dva klica iz službe. Tega bo zdaj nekaj časa še kar nekaj, kasneje pa najbrž vedno manj. Sta bila pa klica "neškodljiva", oba klicatelja (s katerimi sem poslovno sodeloval) sta se v bistvu hotela posloviti, ko sta zvedela, da sem šel v penzijo. Lepo. 😊 3 Citiraj
sportman333 Napisano pred 5 minutami Prijavi Napisano pred 5 minutami @Alex; čestitke, zdaj bo pa časa za šport na pretek 👍 Citiraj
etcho Napisano pred 3 minutami Prijavi Napisano pred 3 minutami Baje, da bo v prostem času treniral skoke ... 😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.