Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja, ne vem no. Če se že plačuje za zavarovanje naj dajo potem od sebe kar morajo. Ni mi ravno do tega, da bi samo njihova pijančevanja v Planici financiral.
    • Jaz imam k sreči tudi same dobre izkušnje glede nepremičnin pa tudi vozil.... 
    • Za entermeco pa moja zimska povprečna od X186...... 
    • Pri elektromotorju imaš navor (in pospešek) res takoj na razpolago in to trga gume. Je že znano, da je obraba nekje do 25% hitrejša kot pri normalnih ICE-jih.
    • Jaz imam pa kar dobre izkušnje. Par let nazaj je bila toča, pa sem dobil celo streho novo, brez vprašanj. Pa se pogovarjamo o izplačilu čez 20.000€. Tudi glede avtov je bilo vedno vse rešeno. Moram potrkati, zaenkrat nič hujšega, samo pleh pa kakšna sprednja šipa počena. Zavarovalnice so pač svoja zgodba. Prvo ponudbo dajo ali pa celo že to ne, potem je pa na tebi, da jih za vrat primeš, pa streseš iz njih kar morajo dati od sebe. Pri večjih denarjih jih pač s pravnikom potipaš, če je treba, pa je hitro prava ponudba na mizi. Je pa bajta samo ena, no vsaj jaz imam samo eno in je tudi glede na vrednost zgledno zavarovana po mojem mnenju. Se pa razume, da totalke ne bodo dali kar tako od sebe, ker tu se pa o rangu pol miljona pogovarjamo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.