Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 43 minutami je Tilen5 napisal:

z MTB definitivno ne k ga nima 😛

Ko nekomu omeniš, da imaš MTB, takoj pomisli na EMTB. Če ga nimaš, nisi zanimiv. 😉

pred 2 urama je etcho napisal:

Baje, da bo v prostem času treniral skoke ... 😉

Yes. 💪

https://primorske.svet24.si/primorska/istra/nov-kolesarski-park-v-kopru-je-koncan

pred 2 urama je Boss napisal:

.. čez plot? :nevem:

Ah, za to smo prestari, kaj ne Boss? 😉

Napisano (urejeno)

Prej, ko sem se vozil proti Ljubljani, se mi je mudilo, se mi je za ritjo 6-ke nalepila ena rdeča cx5, CE registracija. Prehitela me je pri dokaj veliki hitristi. 

No, ker se je bližal klanec proti Nanosu, sem si rekel, pa da vidimo, ali je dizelca ali dino. Prehitel sem jo in ful gas v klanec. Zaostala je precej... Se opravi - Dino. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 8 minutami je dvorjan napisal:

Da mi je enkrat dano dobiti tega Alexa na cesti ...

Ti lahko opišem, kako moja 6-ka izgleda od zadaj. Ali pa  še bolje takole. 

To je vse. 😉

IMG_20210509_134544__01-02-01-01.jpeg

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je dvorjan napisal:

Noted. Bom pozoren na rdečo šestico s črnim emblemom in letvico s KP tablicami.

Vzeto v obzir. 😉

Sem dal sliko samo od  zadnjega  dela 6-ke. 

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Vzeto v obzir. 😉

Sem dal sliko samo od  zadnjega  dela 6-ke. 

To bo @dvorjanu dovolj. Ko te dohiti, te bo prepoznal in potrobil, ko te prehiti. Ti boš pa spoznaval Dopplerjev pojav, kar je baje tudi zelo zanimivo.

Škoda, da jaz nikoli nimam priložnosti slišati Dopplerjevega pojava...

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

To bo @dvorjanu dovolj. Ko te dohiti, te bo prepoznal in potrobil, ko te prehiti. Ti boš pa spoznaval Dopplerjev pojav, kar je baje tudi zelo zanimivo.

Škoda, da jaz nikoli nimam priložnosti slišati Dopplerjevega pojava...

Živi bili pa videli. 😉

Napisano (urejeno)

Zgleda da smo sedaj v trendu komplet elektrarna in zalogovnik. To je zdaj to. Toliko spama kot sem ga dobil pa zadnje tedne pa še ne. Za firme ki sploh ne ves da obstajajo, vsi majo najboljse, vsi majo oh in sploh, garancije, strokovnjake, materiale... ni da ni.

Popravljeno od jures
  • Všeč 3
  • Žalosten 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Da mi je enkrat dano dobiti tega Alexa na cesti ...

A bi nanj naščuval svojega udomačenega DINOZAVRA? :))))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Aha, sploh z Zoe... ja to bi pa tud jaz rad videl.

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Aha, sploh z Zoe... ja to bi pa tud jaz rad videl.

No, vsaj v klanec, baje, da gre kar poskočno ta Zoe. 

Napisano

Mi zna kdo pomagati...

Prestavil sem se iz A1 na Telekom, sedaj pa mi pri klicateljih ne kaze vec imena in priimka iz imenika, pac pa samo stevilke, ki se zacnejo s +386 31 ... v imeniku imam shranjeno 031 ...

Zanimiv poseg v telefon, bi rekel...

Napisano (urejeno)
pred 23 minutami je Jaka32 napisal:

Mi zna kdo pomagati...

Prestavil sem se iz A1 na Telekom, sedaj pa mi pri klicateljih ne kaze vec imena in priimka iz imenika, pac pa samo stevilke, ki se zacnejo s +386 31 ... v imeniku imam shranjeno 031 ...

Na nek način izvoziš imenik iz telefona na računalnik v recimo CSV obliko

Uvoziš v Excel in "0" (tekst format celic, sicer prvo ničlo Excel "požre") spremeniš "0" v "+386"

Spremenjeno datoteko uvoziš nazaj v telefon

=SUBSTITUTE(B2; "0"; "+386"; 1)

image.png

Sam imam Android telefon in vklopljeno sinhronizacijo z Goolovimi stiki, zato lahko izvoz -uvoz naredim preko Goolovega spletnega vmesnika za stike.

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
Napisano (urejeno)

Ne rabis spreminjati cifer. Imas nastavitev v telefonu.

Nisi povedal si zamenjal samo sim ali tud telefon?

Prvi koraki preden nadaljujes (naslednji so regijske nastavitve)

Pa ker OS je, forumski support rabi informacije :)

Popravljeno od jures

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano (urejeno)

Ter tudinto kako si prenesel kontakte, a si jih samo iz sima na sim?

Si jih imel prej na sim al telefonu? Scenarijev je veliko

- menjas sim, kontakti so bili na starem sim ne telefonu, potem so kontakti sli ce jih nisi prej kopiral vbtelefon ali iz sima na novi sim

- menjal si telefon, si mel kontakte v googlu ali cloudu ali starem telefonu? Ce si mel v telefonu si jih shranil prej v cloud?

Itd itd itd, brez da poves info nima smisla debatirat

Popravljeno od jures

Napisano

Ah, Jakec, Jakec... Jakec je povrsen in nic ne studira zraven.

@jures @Janez007 sem kopiral kontakte iz stare sim v novo sim, pa je sedaj vse kot po starem. Ocitno mi je vmes kazalo sinhronizirane stike iz Google clouda. Sicer ne vem zakaj samo stevilke brez imen, ampak nima veze. Urejeno. Hvala obema vseeno.

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

No, vsaj v klanec, baje, da gre kar poskočno ta Zoe. 

Gre, sam ne na AC-ju. Tud Cupra Born je divja, ko si pri nizkih hitrostih in klancih na regionalkah. Ko si pa na AC in gredo hitrosti v okolico 130km/h se pa kr mal sprašuješ kam je zginilo teh 230 konjičkov.:nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Jaka32 napisal:

Mi zna kdo pomagati...

Mimogrede...zakaj si menjal? 

Napisano
pred 4 urami je Jaka32 napisal:

Ah, Jakec, Jakec... Jakec je povrsen in nic ne studira zraven.

@jures @Janez007 sem kopiral kontakte iz stare sim v novo sim, pa je sedaj vse kot po starem. Ocitno mi je vmes kazalo sinhronizirane stike iz Google clouda. Sicer ne vem zakaj samo stevilke brez imen, ampak nima veze. Urejeno. Hvala obema vseeno.

Sam da stima

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Gre, sam ne na AC-ju. Tud Cupra Born je divja, ko si pri nizkih hitrostih in klancih na regionalkah. Ko si pa na AC in gredo hitrosti v okolico 130km/h se pa kr mal sprašuješ kam je zginilo teh 230 konjičkov.:nevem:

Se pravi, drugi dino. 🤔

Napisano
pred 7 urami je Shrek napisal:

Mimogrede...zakaj si menjal? 

Ker mi ni po drugem mesecu nic vec vleklo. Ocitno se jih je veliko prestavilo na A1, tako kot jaz, in se je vse skupaj preobremenilo.

4 MB/s na 4g omrezju. Facebook ni normalno delal. Se TV je kockal.

Napisano

A1 je shit. Je T-2 šel v roaming na A1 iz Telekoma. Zdaj je katastrofa, ker Telekom je letel, A1 je pa tako počasen in sama sreča, da imam še eno številko na telekomu, da si lahko prek nje pomagam.

• Všeč 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.