Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Imam 5 številk in TV velik paket z internetom, pa je A1 ohoho cenejši od ostalih. Vsi zadovoljni z omrežjem in TV. 

Napisano (urejeno)

Jst mam tud TV+internet pri A1. Zaenkrat zadovoljen. Se pa najbolj splača menjat na dve leti.

To so mi sami rekli na Telekomu, ko sem jih skurcal zaradi drage naročnine...

No in sem to upošteval 😁

Popravljeno od FuManchu
  • Všeč 3
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 urami je Shrek napisal:

pa je A1 ohoho cenejši od ostalih.

Kaj ti pomaga, da je cenejši, če imajo pa sranje od signala oziroma prenosa podatkov - govorim za telefon, ko uporabljam hotspot na vikendu. Deluje 15 min OK pol pa pa začne pol ure prekinjat, da tud IP TV ne moreš gledat. Čez nekaj časa je mogoče celo OK pa spet ponoviš vajo. Zamenjam na Telekom pa deluje vse k urca.

33112_1.png

Napisano

Sam imam A1 (in tudi bob ter re:do, ki tudi uporabljata A1 omrežje) že precej let… in tam , kjer se jaz gibljem, nimam problemov s hitrostjo ali stabilnostjo… Veliko je odvisno od lokacije… ter tudi od telefona oz. naprave, v kateri je SIM kartica…

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Kaj ti pomaga, da je cenejši, če imajo pa sranje od signala oziroma prenosa podatkov - govorim za telefon, ko uporabljam hotspot na vikendu. Deluje 15 min OK pol pa pa začne pol ure prekinjat, da tud IP TV ne moreš gledat. Čez nekaj časa je mogoče celo OK pa spet ponoviš vajo. Zamenjam na Telekom pa deluje vse k urca.

Prodaj vikend... 🤭

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano
pred 8 urami je Shrek napisal:

Prodaj vikend... 🤭

Kupiš?

33112_1.png

Napisano

IN, ste uspeli danes, na dan norcev, koga naplahtat? :)

• Všeč 1
  • Haha 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april.

Pa da se bo naredilo ful stanovanj, tudi. 

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

6hbgks.jpg

• Haha 3
  • Začuden 2
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

6hbgks.jpg

Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. sramezljiv Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭

33112_1.png

Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. sramezljiv Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭

1. Select All

2. Mark as read 

😅

• Všeč 1
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
Pravkar je Jest napisal:

2. Mark as read

Bo treba ja... ni druge. sramezljiv Sam ne me zašpecat, prosim.

33112_1.png

Napisano

Pa delete potem in je rešeno.

Tile maili so tudi sami sebi namen. Kako sploh veste kateri so važni? Jaz sem eliminiral skoraj vse, ker enostavno ni vse skupaj nikamor peljalo. Je pa res, da nimam biča nadrejenega nad sabo...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.