Shrek Napisano ponedeljek ob 08:25 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:25 Imam 5 številk in TV velik paket z internetom, pa je A1 ohoho cenejši od ostalih. Vsi zadovoljni z omrežjem in TV. 2 Citiraj
FuManchu Napisano ponedeljek ob 08:57 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:57 (urejeno) Jst mam tud TV+internet pri A1. Zaenkrat zadovoljen. Se pa najbolj splača menjat na dve leti. To so mi sami rekli na Telekomu, ko sem jih skurcal zaradi drage naročnine... No in sem to upošteval 😁 Popravljeno ponedeljek ob 08:58 od FuManchu 3 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano ponedeljek ob 14:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:15 @TBA imaš ti to kako svojo plesno šolo? 😛 Citiraj
TBA Napisano ponedeljek ob 18:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 18:44 pred 4 urami je MazdaBoy napisal: @TBA imaš ti to kako svojo plesno šolo? 😛 haha, ne da bi vedu 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 21:10 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:10 pred 12 urami je Shrek napisal: pa je A1 ohoho cenejši od ostalih. Kaj ti pomaga, da je cenejši, če imajo pa sranje od signala oziroma prenosa podatkov - govorim za telefon, ko uporabljam hotspot na vikendu. Deluje 15 min OK pol pa pa začne pol ure prekinjat, da tud IP TV ne moreš gledat. Čez nekaj časa je mogoče celo OK pa spet ponoviš vajo. Zamenjam na Telekom pa deluje vse k urca. 3 Citiraj
Tilen5 Napisano ponedeljek ob 21:12 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:12 Kar jih jaz poznam in je melo A1 oz Telemach pravijo, da je kar sranje. 4 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 04:20 Prijavi Napisano včeraj ob 04:20 Sam imam A1 (in tudi bob ter re:do, ki tudi uporabljata A1 omrežje) že precej let… in tam , kjer se jaz gibljem, nimam problemov s hitrostjo ali stabilnostjo… Veliko je odvisno od lokacije… ter tudi od telefona oz. naprave, v kateri je SIM kartica… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano včeraj ob 05:55 Prijavi Napisano včeraj ob 05:55 pred 8 urami je Boss napisal: Kaj ti pomaga, da je cenejši, če imajo pa sranje od signala oziroma prenosa podatkov - govorim za telefon, ko uporabljam hotspot na vikendu. Deluje 15 min OK pol pa pa začne pol ure prekinjat, da tud IP TV ne moreš gledat. Čez nekaj časa je mogoče celo OK pa spet ponoviš vajo. Zamenjam na Telekom pa deluje vse k urca. Prodaj vikend... 🤭 2 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 14:55 Prijavi Napisano včeraj ob 14:55 pred 8 urami je Shrek napisal: Prodaj vikend... 🤭 Kupiš? Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 15:42 Prijavi Napisano včeraj ob 15:42 IN, ste uspeli danes, na dan norcev, koga naplahtat? 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano včeraj ob 15:50 Prijavi Napisano včeraj ob 15:50 Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april. 3 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:51 Prijavi Napisano včeraj ob 16:51 Pred eno uro je Boss napisal: Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april. Pa da se bo naredilo ful stanovanj, tudi. 1 Citiraj
Scr3am Napisano včeraj ob 17:48 Prijavi Napisano včeraj ob 17:48 pred 1 uro je Boss napisal: Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april. 1 3 2 Citiraj
Boss Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 1 uro je Scr3am napisal: Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭 1 Citiraj
Jest Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 7 minutami je Boss napisal: Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭 1. Select All 2. Mark as read 😅 2 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Pravkar je Jest napisal: 2. Mark as read Bo treba ja... ni druge. Sam ne me zašpecat, prosim. Citiraj
Agerg Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Pa delete potem in je rešeno. Tile maili so tudi sami sebi namen. Kako sploh veste kateri so važni? Jaz sem eliminiral skoraj vse, ker enostavno ni vse skupaj nikamor peljalo. Je pa res, da nimam biča nadrejenega nad sabo... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.