Janez007 Napisano 2. oktober, 2023 Prijavi Napisano 2. oktober, 2023 (urejeno) pred 23 minutami je g.Wankel napisal: #hvaležen prejšni vladi, da medtem, ko smo morali čepeti doma so oni žurali po gostilnah. Saj sem napisal "Saj so se vse vlade učile, kopirale ukrepe ena od druge. " 😂 Partygate - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Popravljeno 2. oktober, 2023 od Janez007 2 Citiraj
AmpeR Napisano 2. oktober, 2023 Prijavi Napisano 2. oktober, 2023 dne 29. 9. 2023 ob 7:42 je Jest napisal: V sredo zjutraj se je "tastara" kar fajn vrtela ... "tanova" pa pomoje se ni v obratovanju ... V ponedeljek, ko sem se peljal proti obali se je tudi vrtela ... Ja, za ta novo jaz sploh še nimam kart za jo zalaufat. Zame še ne obstaja... Citiraj
Z M A J Napisano 3. oktober, 2023 Prijavi Napisano 3. oktober, 2023 Hej. Malo matematike za dobro jutro. Koliko bencina porabi Getz na 100km, ko sem z 32,15 litri prevozil 557km? (Namig; manj kot 6 litrov na 100km). 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 3. oktober, 2023 Prijavi Napisano 3. oktober, 2023 Bom ugibal kr matmatka ni moj dom 5.6l 1 Citiraj
Bini Napisano 3. oktober, 2023 Prijavi Napisano 3. oktober, 2023 pred 2 urama je Z M A J napisal: Hej. Malo matematike za dobro jutro. Koliko bencina porabi Getz na 100km, ko sem z 32,15 litri prevozil 557km? (Namig; manj kot 6 litrov na 100km). 5,7 l/100..... 😉👌 1 Citiraj
dvorjan Napisano 3. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2023 Eh, na toliko še SkyActiv G 2.5 spravim, če je lepa relacija. 😃 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. oktober, 2023 Prijavi Napisano 3. oktober, 2023 pred 40 minutami je dvorjan napisal: Eh, na toliko še SkyActiv G 2.5 spravim, če je lepa relacija. 😃 Verjamem da je možno; 5,77 povprečje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 4. oktober, 2023 Prijavi Napisano 4. oktober, 2023 Ima kdo izkušnje s kupovanjem fuzbal majic, kje ugodno vzeti? Tale me mika, klasik bela mi ni všeč. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 4. oktober, 2023 Prijavi Napisano 4. oktober, 2023 (urejeno) Fuzbal ne, sem pa tole zadnč naroču Mal odštekana, ampak mi je všeč Original Puma Ferrari Merch, ne bi si mislil, da bi Ferrari šel kaj izven svoje ''kocke'' (aka. zgolj Ferrari grb na prednji strani in adijo). Popravljeno 4. oktober, 2023 od g.Wankel 1 Citiraj
x-layer Napisano 5. oktober, 2023 Prijavi Napisano 5. oktober, 2023 pred 15 urami je Z M A J napisal: Ima kdo izkušnje s kupovanjem fuzbal majic, kje ugodno vzeti? Tale me mika, klasik bela mi ni všeč. Oj, jaz kupujem drese tukaj - link. Sicer moraš nekaj časa počakat, ampak so dobre kvalitete, pa imajo tudi opcije (imena igralcev, oznake lig,...). pred 15 urami je Tilen5 napisal: Meni vsekakor ni všeč 😛 Cena ali kaj drugega 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
SpEkTr Napisano 5. oktober, 2023 Prijavi Napisano 5. oktober, 2023 A se kdo kaj spozna na skiroje? Ne električni, navadni, z velikimi kolesi. Tamali morm enega kupit za v šolo in nazaj, ponudbe je cel kup, z nožno zavoro , z ročno, z diski ali brez,...z amortizerji ali brez A znamka Hudora je kolikor toliko v redu, bi bila to v redu cena? Okoli 80eur vidim Skiro Hudora Big Wheel 205, črn (14825) | Enaa WWW.ENAA.COM Skiro Hudora Big Wheel 205 se lahko pohvali z nosilnostjo do 100 kg. Preveri nižje cene in akcije. Citiraj
NevLado Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 dne 5. 10. 2023 ob 11:20 je SpEkTr napisal: A se kdo kaj spozna na skiroje? Ne električni, navadni, z velikimi kolesi. Tamali morm enega kupit za v šolo in nazaj, ponudbe je cel kup, z nožno zavoro , z ročno, z diski ali brez,...z amortizerji ali brez A znamka Hudora je kolikor toliko v redu, bi bila to v redu cena? Okoli 80eur vidim Skiro Hudora Big Wheel 205, črn (14825) | Enaa WWW.ENAA.COM Skiro Hudora Big Wheel 205 se lahko pohvali z nosilnostjo do 100 kg. Preveri nižje cene in akcije. Predlagam da greš v dechatlon in kupiš tole Svetlo zelen skiro TOWN 7 XL za odrasle - Decathlon WWW.DECATHLON.SI Skiro je zasnovan za redne urbane vožnje na kratke razdalje (do 2 km). Velikost: od 145 cm do 195 cm. Jaz ga imam pri sosedih za po kampu, na pivo, po smeti in tako 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 Ja saj sem zdej ujagal eno k prodaja ravno ta model town 7XL, parkrat vožen za ene 50eur manj. Ker so iz Komende me zdej zanima če so bili poplavljeni, ker prodajajo tri take , dobili so sicer 1 električnega ,samo vseeno je čudno naključje Vprašanje je, ali je pametno kupit poplavljeno skirco...ne samo avto, tudi skiro Citiraj
sportman333 Napisano 6. oktober, 2023 Prijavi Napisano 6. oktober, 2023 Jaz bi rekel, vse kar je bilo poplavljeno, je rizično....kolo, skirca, avto, oprema, itd....v lokalnem društvu so bile poplavljene kosilnice , freza, hladilnik....ko smo vse spucali, dali na servis, vse dela kot da se ni nič zgodilo....kupil pa ne bi😉🤣🤔 3 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 Zaključna bitka te sezone in Rogla zadnjič z opremo TJV. 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 51 minutami je Z M A J napisal: Zaključna bitka te sezone in Rogla zadnjič z opremo TJV. Sm že dal dres in kolo na bolho....zdej pa v nakup bora opreme 💪 3 1 Citiraj
Jest Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 2 urama je Tilen5 napisal: Sm že dal dres in kolo na bolho....zdej pa v nakup bora opreme 💪 Kateri je tvoj? 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 Ampak to, da si folk natika original drese danes pri teh letih me spominja na tiste čase, ko so si mladci čičkali običajne avtomobile z dirkalnimi črtami, M oznakami, pa napisi Alpina, Gordini, AMG, Abarth. Ne nič hitrejš niso šli, zgledalo je pač patetično in nič kej drugače ne zgleda danes, da si natakneš pajkice in oprijet dres Jumbo Visma in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 15 minutami je Boss napisal: Ampak to, da si folk natika original drese danes pri teh letih me spominja na tiste čase, ko so si mladci čičkali običajne avtomobile z dirkalnimi črtami, M oznakami, pa napisi Alpina, Gordini, AMG, Abarth. Ne nič hitrejš niso šli, zgledalo je pač patetično in nič kej drugače ne zgleda danes, da si natakneš pajkice in oprijet dres Jumbo Visma in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜 Jah, tule bi jaz vseeno omenil in računal na dejavnik motivacije posameznike, ki ga verjetno rumeni dres pogosteje spravi na Poganjalca. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 30 minutami je Boss napisal: in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜 Brez problema, on goni že celo sezono pa je zmatran, jaz sem naredil par kilometrov po LJ...takoj ga dol pahnem 1 2 Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 pred 3 urami je Z M A J napisal: Jah, tule bi jaz vseeno omenil in računal na dejavnik motivacije posameznike, ki ga verjetno rumeni dres pogosteje spravi na Poganjalca. Ampak vseeno težko razumem - ok verjetno tud zato, ker edini del mojih kolesarskih oblačil, da je striktno kolesarski so rokavičke in pa čelada. Vse ostalo je običajno športna oblačila, navadne majice in hlače za basket, neki supergi iz Daichmana za 19€, očala glih tolk, da so da mi muhe ne letijo v oči in je to to. Da bi si navlekel dres z logotipi bi me samo odvrnilo od bicikliranja, ker bi mi bilo odkrito povedano, nerodno pred svetom. Citiraj
g.Wankel Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 A v rokavičkah ti pa ni nerodno? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. oktober, 2023 Prijavi Napisano 7. oktober, 2023 Jaz imam oprijete hlačke 😘 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.