Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Danes ob 6, dohitim v ovinku avto brez luči,..spredaj je zgledalo, da so vsaj neke stare pozicijske svetle,..nevem kako po temi ne opaziš, da si brez luči. Sem blendal ma gospod ali gospa ni jebala 5 posto.
-
Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo... Mit ali resnica? Ali so rabljeni Japonci zares najboljši nakup na dolgi rok? WWW.ZURNAL24.SI V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil.
-
Kaj smo mi za luno... Nekatere države imajo to že od pamtiveka.
-
Tu je vprašanje sin koga je bil na mopedu. Drugače se pa strinjam s tabo. Samo, ne vem če bo za tebe enako veljalo, če tole preizkusiš... Če ja kaj resnice v tem kar govorim, potem se nedotakljivost nekaterih dviguje na previsoke nivoje. Seveda pa policisti s svojim velikokrat čudim pristopom (problem privzete prevelike avtoritete, ki v primeru napake ni odgovorna za nič) ne pomagajo v celotni zgodbi...
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Trije na mopedu = preobremenitev vozila. Brez čelade = tvegano početje in nevarnost hujših poškodb. Neregistrirano vozilo = možnost, da vozilo ni tehnično brezhibno, torej je to tvegano početje. Vožnja brez vozniškega izpita = ... ... ... ... Ko so ga policisti želeli izločiti iz prometa, se na znake ni odzval, ampak je še pospešil in se zaletel v avtobus. In zdaj bi radi prikazali, da so za to krivi policisti... UVEDEN IZREDNI NADZOR NAD DELOM POLICISTOV: So pri zasledovanju mopeda pri Hrvatinih ukrepali pravilno? WWW.REGIONALGORISKA.SI Na Policijski upravi (PU) Koper so potrdili, da so uvedli nadzor nad delom policistov glede... A sem jaz kaj zgrešil? Se pravi, naslednjič lahko peljem pijan po cesti z neregistriranim vozilom in nepripetim varnostnim pasom, če se me pa policaj slučajno drzne ustavljati, pa pohodim gas. In če pride do nesreče, se spravim na policaja, da je šlo za nesorazmeren ukrep... Nekam čudno so si to zamislili...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.