Slivka Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 Se mi zdi, da imam križanca med skoraj vsemi iz teh risank... - Lada (v hribih je dosti snega in bolj mrzlo, pa mogoče malo spominja na Sibirske razmere. Vsaj kdaj pa kdaj) - Ford (ima Fordovo značko) - Opel (veliko je na dvigalu) - Volvo (7 oseb, le da je pri meni samo en pes) - Tesla (če bo šlo tako naprej, ga bom sam zakuril) 4 Citiraj
Slivka Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 A veste, da je globa za posedovanje konoplje znaša manj kot tista za vožnjo s telefonom v roki. Vozite z julo v roki... 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 23. november, 2023 Prijavi Napisano 23. november, 2023 Jaz si reklamo za Hiluxa predstavljam drugače - vključuje pa nekaj teroristov in montirano strojnico na kesonu. Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Pozdravljeni! Sprašujem za prjatla oz. kolega; želi kupit sledilnik za svoj avto, za primer odtujitve, itd. Če ima kdo od vas to nameščeno v vozilu, se pravi nek GPS sledilnik, prosim za napotitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Sicer nisem nek oboževalec makaronarjev, ampak ideje imajo pa dobre. V garažni hiši med boksi za parkiranje so na štrikih obešene penaste palice (podoben material kot armafleks). Ko odpreš vrata, se to umakne in se znajde med tvojimi vrati in sosednjim vozilom. In tako niso vsa vrata obutana... P.S.: Ne vem, zakaj je sliko dalo leže - ampak se dovolj vidi, da si boste predstavljali... 5 Citiraj
Bini Napisano 24. november, 2023 Prijavi Napisano 24. november, 2023 Ford Kuga in še mogoče kateri ima to boljše rešeno, škoda pa je, da ni obvezno za vse avtomobile... 🥴 Citiraj
godlike Napisano 25. november, 2023 Prijavi Napisano 25. november, 2023 Tisto je Focus tudi imel. Ampak je bilo eno izmed redkih doplačil, ki ga nisem vzel. Pazim sam, za marsikoga, bi pa to moralo bit serijsko. 3 Citiraj
Bini Napisano 25. november, 2023 Prijavi Napisano 25. november, 2023 Pred eno uro je godlike napisal: Tisto je Focus tudi imel. Ampak je bilo eno izmed redkih doplačil, ki ga nisem vzel. Pazim sam, za marsikoga, bi pa to moralo bit serijsko. Ali pa kar obvezno.... 😉 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 Dobil mail od GENI,.. TL:DR;...kaj gredo zdej cene elektrike gor al dol? 1 Citiraj
FuManchu Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 Enkrat sem bral, da naj bi šle dol. 1 Citiraj
Bini Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 pred 51 minutami je Tilen5 napisal: Dobil mail od GENI,.. TL:DR;...kaj gredo zdej cene elektrike gor al dol? Preberi še enkrat! 🤓 Cene ostanejo enake do konec leta 24.😊, razen 10%cene bo obračunano po tržni ceni kar pa pomeni nekaj dražja elektrika... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. november, 2023 Prijavi Napisano 27. november, 2023 sm ti napisu,.. TL:DR 1 Citiraj
NevLado Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 pred 21 urami je Tilen5 napisal: Dobil mail od GENI,.. TL:DR;...kaj gredo zdej cene elektrike gor al dol? Gor po 1.1 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 @Tilen5, a še imaš kužka? Citiraj
Tilen5 Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Ta ni naš...našga smo že prejšni teden dali v golaž..njamjii 2 Citiraj
NevLado Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Res se mi ni dal vseh tablc skrivat, tko da sm sam kruh tam napopou Očitno punce dan danes ne znajo več pristopit k stvari Citiraj
FuManchu Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 Kaj bla baba na telefonu? Verjetno se je še šminkala zraven pa na aplikaciji za dildota prave nastavitve iskala🤣 Citiraj
NevLado Napisano 29. november, 2023 Prijavi Napisano 29. november, 2023 pred 3 minutami je FuManchu napisal: Kaj bla baba na telefonu? Verjetno se je še šminkala zraven pa na aplikaciji za dildota prave nastavitve iskala🤣 Nevem, potrpežljivo sm se furou za njo, brez žmigavcev, blendanja, izsiljevanja.... Lepo se vidi kako tempomat drži za cel avto fore... mogoče je imel njen bivši mazdo Citiraj
NevLado Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 Alo 2 dni me ni na forumu, kaj se dogaja, a ni mel Alex bday, so mu kupili MX-5 mazdo z dinozaverskim motorjem al od kje zamere 3 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 pred 37 minutami je NevLado napisal: Alo 2 dni me ni na forumu, kaj se dogaja, a ni mel Alex bday, so mu kupili MX-5 mazdo z dinozaverskim motorjem al od kje zamere kje kaj kdo? sej ni nič,..nič nevem,..niti vidu niti slišu 😛 1 Citiraj
NevLado Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 pred 1 minuto je Tilen5 napisal: kje kaj kdo? sej ni nič,..nič nevem,..niti vidu niti slišu 😛 dej ti k te nexen sponzorira bod tih 3 Citiraj
godlike Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 dne 29. 11. 2023 ob 14:24 je NevLado napisal: Res se mi ni dal vseh tablc skrivat, tko da sm sam kruh tam napopou Očitno punce dan danes ne znajo več pristopit k stvari Hahah Balkan muzika v odzadju ima tapravo besedilo za primer 😆 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 pred 31 minutami je NevLado napisal: dej ti k te nexen sponzorira bod tih Rabiš kej ? Citiraj
NevLado Napisano 7. december, 2023 Prijavi Napisano 7. december, 2023 A ma kdo kej tazga za posodit, če bom potreboval? stranska+ogledala+za+prikolico - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Citiraj
Jaka32 Napisano 7. december, 2023 Prijavi Napisano 7. december, 2023 Imamo kaksnega elektricarja tu? Rabim pomoc pri vezavi indukcije na 5 zilni kabel. Posljem slike v ZS. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.