Tilen5 Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september (urejeno) Danes sem šel na obisk v Ročinj. Ko sem se peljal mimo table za Čepovan sm pa hitro pospešil... Popravljeno 24. september od Tilen5 5 1 Citiraj
Bini Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september pred 2 urama je Tilen5 napisal: Danes sem šel na obisk v Ročinj. Ko sem se peljal mimo table za čepovan sm pa hitro pospešil... Le zakaj.... Citiraj
Bini Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september pred 35 minutami je godlike napisal: Ker so tam lopate doma 🫣 Vem ampak niso za vsakega.... 😁🫣😉 Citiraj
godlike Napisano 23. september Prijavi Napisano 23. september Jaz mislim, da za mene tam tudi kaka raste 😬 Citiraj
Slivka Napisano 30. september Prijavi Napisano 30. september Sm kmet an s hribu doma, pei... Ja, mal za cajtm... V glavnem, berem "novico" o Golobovem govoru pred Varnostnim svetom združenih narodov. Pa se resno sprašujem, kam je ta svet zablodil? Mislim, ko se je leta 1974 na Cipru začelo rožljati z orožjem, so Združeni narodi poslali vojsko, uvedli "Zeleno črto" in razmejili sprti strani. In se ne streljajo več. Ko je bila vojna na območju bivše Jugoslavije, so Združeni narodi poslali Umprofor, ki je bil bolj kot ne sam sebi namen in se je okoli njih na veliko pobijalo civilno prebivalstvo in se je izvajal genocid. Ko so Rusi vkorakali v Ukrajino, pa so bili zmožni zgolj poslati list papirja, na katerem je pisalo, da protestirajo in s katerim si je Putin nekaj obrisal... Se pravi, Združeni narodi so vedno bolj organizacija, ki jo financiramo in ni od nje nobene koristi... 3 Citiraj
Slivka Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Če mogoče komu pride prav... Za učence v 7. razredu osnovne šole priporočam knjigo Kratka zgodovina Slovenije, avtor je Simon Purger, založbo Mladinska knjiga. No, pa tudi ostalim bo gotovo zanimiva... Citiraj
Boss Napisano 1. oktober Prijavi Napisano 1. oktober Haha, ja sej sam še to nam manjka, da nam purgerji zgodovino pišejo. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober Kdo na forumu je nekaj pisal za popuste na amazonu? Citiraj
g.Wankel Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober pred 51 minutami je Tilen5 napisal: Kdo na forumu je nekaj pisal za popuste na amazonu? 1 Citiraj
TBA Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober @Tilen5 October Prime Day is set for Tuesday, October 8 and Wednesday, October 9 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. oktober Prijavi Napisano 2. oktober (urejeno) Sem malo gledal po netu in sm slučajno naletel na tale botomless portafilter, ki paše na moj kavni aparat(Delonghi Dedica), če bi bil kak dober deal seveda Amazon.de WWW.AMAZON.DE Popravljeno 2. oktober od Tilen5 Citiraj
Slivka Napisano 3. oktober Prijavi Napisano 3. oktober @Tilen5, se mn zdi, de dns pr vs en mlčk vleče... Glede na to, de burja pr ns jemle zalet za Vipausko dolino an Wajdušno an glede na to, de smo lih okna odprl, de se hiša mal prelufta, zna bit pr vs kr zanimivo. Si šu kj naokol se zabavat, k so se kšni Romuni kje valjali s kšnim autotrenom? Citiraj
Tilen5 Napisano 3. oktober Prijavi Napisano 3. oktober Niso,..dokaj miren dan drugače,..razen polomljene marele in hmal zlomljenih vrat od avta vse ok 1 Citiraj
Scr3am Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober Stavkajoči avtoserviserji napovedujejo zaostritve, kljub stavki z Generalijem niso zbližali stališč WWW.RTVSLO.SI Avtoserviserji, združeni v SDA, zaradi nizkih urnih postavk več kot dva meseca ne sprejemajo... 2 Citiraj
Slivka Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober (urejeno) Aha, @Tilen5, se pravi, da ni tako hudo rogovililo. Škoda, da je še dež padal, drugače bi ženske bile vesele, ker bi se perilo hitro sušilo... Popravljeno 4. oktober od Slivka Citiraj
Tilen5 Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober V Vipavi ni nič, niti vej po tleh. Od Ajdovščine naprej proti Novi gorici je pa precej polomilo dreves in vej. Ampak nič posebnega,..en Bolgar je šel še danes po AC z kamijonom 😆 Citiraj
Boss Napisano 4. oktober Prijavi Napisano 4. oktober pred 3 urami je Scr3am napisal: Stavkajoči avtoserviserji napovedujejo zaostritve, kljub stavki z Generalijem niso zbližali stališč WWW.RTVSLO.SI Avtoserviserji, združeni v SDA, zaradi nizkih urnih postavk več kot dva meseca ne sprejemajo... Tole bo Generalija stalo ogromno strank. Pač lopovi. 1 Citiraj
Alex Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober pred 19 urami je Boss napisal: Tole bo Generalija stalo ogromno strank. Pač lopovi. Prav nič. So že dobili nove izvajalce. Veliko izmed teh, ki jih kao bojkotirajo, pa že prosi, če lahko zopet delajo za Generali. Tako je, ko ne razmišljaš s svojo glavo ampak te drugi vodijo. 😉 3 Citiraj
Scr3am Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober pred 2 urama je Alex napisal: Prav nič. So že dobili nove izvajalce. Veliko izmed teh, ki jih kao bojkotirajo, pa že prosi, če lahko zopet delajo za Generali. Tako je, ko ne razmišljaš s svojo glavo ampak te drugi vodijo. 😉 Tako generali predstavi situacijo ja 🤣 2 Citiraj
Alex Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober pred 5 urami je Scr3am napisal: Tako generali predstavi situacijo ja 🤣 Ne, da jo predstavi. Tako je v resnici. Še se bodo tej kleparčki in pitorji klečeplazili in prosili, če lahko ponovno delajo za zavarovalnice. Baje, da jih ne bodo vzeli nazaj. Ker so tako dragi, ne bodo imeli veliko drugih strank in bodo pač sadili krompir. Citiraj
Slivka Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Svet je znorel! SVET JE POPOLNOMA ZNOREL! Tole je slikano danes v OBIju v Novi Gorici: Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice... Svet je znorel... 3 2 Citiraj
Agerg Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober Ja, staro robo od lani morajo poriniti tistim, ki se jim mudi... Enako je s čokoladnimi stvarmi. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.