Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vedno se držim napotkov iz knjigice. i20n je zahteval 1.500 km med 2000-4000 obrati. Če je avtocestna vožnja menjavaj med 5 in 6, da ni konstantno na istih obratih. Alfa je želela 2000 km zmerne vožnje. Focus 2000km ne preko 4000 obratov. Če je testni, za 1h, pa bombe hladnega, kaj pa ga ne dajo za vikend.... 🤭
-
Kako vi vozite nove avte? Prvih 3K km do 2500 obratov, potem pa pohodite stopalko do konca, ali kako drugače? Oz. se ne ozirate na to in "full gas" od začetka. 😀
-
Ker mislim sam narediti tole, bo strošek samo material... Original material je okvirno 1.200€, bom pa še povprašal na GMT in Euroton...
-
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20722919&display=Mazda Mazda3 Men pa tale ne da miru, ampak tut samo gledam kam smo s cenami prišli danes. 🙄
-
Ja, ko sem menjal avto sem prletu v salon z dizelco, se usedem v tega x, pa sem ga poskušal mal priganjat pa skos občutek, da to ne gre nikamor. Šele na AC, ko smo tulil pri 130 v tretji se mi je zdelo, da vseeno gre. Ampak je bil kr mal hladen tuš in sem pač ostal na dizlih. Verjamem, pa d ače prideš s kakšnim n/a bencinarjem in se vsedeš v X, da imaš nasmeh do ušes. Ja ni enostavno, da bi dal 35k€ pa že na testni vožnji dobiš pomisleke a je to ok al ni. Tega pač ne sme biti. Pa ni v igri samo motor, je tud oblika in je tud notranjost, ergonomija itd. Jebemu sej tud če ti baba ni všeč na prvi pogled se verjetno ne greš zapletat in jo pecat za vezo, z mislijo, sej mogoče mi bo pa čez kakšen let bolj všeč.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.