Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩

• Všeč 4
  • Haha 1
  • Ljubim 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 19 urami je jures napisal:

O ja......so pa pri AR prvi na glas rekli da odstopajo od elektrike in da se celo vracajo V6🤩

AI ..

za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega.

33112_1.png

Napisano
pred 22 minutami je Boss napisal:

AI ..

za Mazdo 3 pravi, da bi morala biti taka. Se sicer strinjam, a žal ne bo niti blizu tega.

Ja to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 1

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

a to je render seveda. Je pa Gulietta najavljena res za 2026, bo pa SUV btw 😐

Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Zmeden 1

33112_1.png

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪

Žal nisi v trendu več :nevem:

Ja vidiš kaj kupujejo tukaj na forumu, SUV-e z Dinoti.... :bravo:

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Giulietta ni bila limo v 3. generaciji, samo hatchback.

Giulio verjetno misliš?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• - "Mislim, da imam srčni napad, hitro pokliči rešilce." Žena vzame njegov mobilnik in pravi: - "Kakšno je geslo?" - "Pozabi, se že bolje počutim..."
    • - »Oči, a veš, da imam jaz novo punco?« - »A res? A se tastare ni dal več zaflikat?«
    • Policisti so ukrepali in razgnali gej-parado.   Od takrat pogrešajo 20 pendrekov...
    • Ko so mi rekli "nočitev z zajtrkom" sem imel v mislih nekaj drugega...      
    • Po mojem je G150 ali G140 glede AT čisto druga pesem. Naš šofer je še vedno navdušen nad AT, ki učinkovito izrablja radarski tempomat, ta pa olajša vožnjo v kolonah, v katerih mi preživimo pol voženj. Po mojem bi bil podobno navdušen tudi nad G140 MT ali X186 MT.   Pravi tudi, da ga kompakten občutek vožnje zelo spominja na vožnjo z Mazdo 3 (kar pomeni, da mu je odličen). Zelo mu je všeč, da je avto tih - pri hitrosti 155 km/h se motor vrti s slabimi 3.000 obrati. Obe lastnosti bi verjetno imel tudi z MT.   Ogrevan volan - tudi pri nas je bil to pogoj, ker veliko pomeni voznikoma (jaz na primer tega nikoli ne uporabljam, niti ogrevanih ali hlajenih sedežev).   Edino kar mi je mogoče malo žal, da naš CX-30 Centre line nima zadnjih zatemnjenih stekel ... to bi stalo dodatnih (vključeno v design paket) 1.500 € + zamik dobave za cca 3 mesece in cena bi (za ceno celotnega stroška zavarovanja) prestopila mejo 30.000.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.