Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
To nima veze s telefonom. To so lokacije in triangulacija, kjer se je tvoj sim prijavljal. Potem moreš od njih zahtevat prepoved zbiranja podatkov, če se da. Poglej pogodbo, če so ti kaj odkljukali, ti pa si veselo podpisal, ker tak nisi videl, kaj podpisuješ.
-
15 let sem bil na telekomu, letos je A1 dal res ugodno ponudbo in sem šel izkoristit ta paket 50% off najprej sem imel vklopljen 5g, pa mi je kazalo 5g in eno črtico signala, v realnosti je bil zadaj verjetno edge, ker je vse odpiralo z totalno noro hitrostjo verjetno par kb/s potem sem na kakšni lokaciji imel poln 5g, pa je jedva prišlo na kakšnih 100 Mbps potem sem na kakšni lokaciji imel poln 5g, pa so se strani spet odpirale s hitrostjo par kbps potem sem na telefonu izklopil 5g in imam opcijo "lte only"...sedaj mi signal ustrezno preklapla med edge/4g, kakor je, in mi internet dela super so pa klici med vožnjo totaln polom, ko more menjat bazno postajo včasih totalka zašteka toliko o polovični ceni - pač preveč ljudi je menjalo k njim, arhitektura pa verjetno iz časa amisa ali pa še prej aja pa še to, imam iPhone 15 pro max, ki je star 1 leto, in sem 100%, da ni kriv telefon, ker ima tudi kolega podobne težave, simka je pa itak nova, od septembra uglaunem komaj čakam 1.9.2026, da grem nazaj na telekom
-
A je čudno? Če imaš doma nekaj 10 mašin, imaš verjetno nekaj 1.000 vijakov, kakšen pa kdaj kam tudi odleti ... 😁
-
Smo že na veliko o tem al rezervno kolo v avtu al ne...jaz sem za,ker očitno vse vijake lih jaz povozim🤕 Danes na Mazdi menjal gume,in glej glej,kaj sem našel...še sreča,da ni prodrl tako globoko🙄 VID_20241112_155812.mp4
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)