Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
15 let sem bil na telekomu, letos je A1 dal res ugodno ponudbo in sem šel izkoristit ta paket 50% off najprej sem imel vklopljen 5g, pa mi je kazalo 5g in eno črtico signala, v realnosti je bil zadaj verjetno edge, ker je vse odpiralo z totalno noro hitrostjo verjetno par kb/s potem sem na kakšni lokaciji imel poln 5g, pa je jedva prišlo na kakšnih 100 Mbps potem sem na kakšni lokaciji imel poln 5g, pa so se strani spet odpirale s hitrostjo par kbps potem sem na telefonu izklopil 5g in imam opcijo "lte only"...sedaj mi signal ustrezno preklapla med edge/4g, kakor je, in mi internet dela super so pa klici med vožnjo totaln polom, ko more menjat bazno postajo včasih totalka zašteka toliko o polovični ceni - pač preveč ljudi je menjalo k njim, arhitektura pa verjetno iz časa amisa ali pa še prej aja pa še to, imam iPhone 15 pro max, ki je star 1 leto, in sem 100%, da ni kriv telefon, ker ima tudi kolega podobne težave, simka je pa itak nova, od septembra uglaunem komaj čakam 1.9.2026, da grem nazaj na telekom
-
A je čudno? Če imaš doma nekaj 10 mašin, imaš verjetno nekaj 1.000 vijakov, kakšen pa kdaj kam tudi odleti ... 😁
-
Smo že na veliko o tem al rezervno kolo v avtu al ne...jaz sem za,ker očitno vse vijake lih jaz povozim🤕 Danes na Mazdi menjal gume,in glej glej,kaj sem našel...še sreča,da ni prodrl tako globoko🙄 VID_20241112_155812.mp4
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)