Skoči na vsebino

Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdej brez posveta skoraj ne upam nič kupit... Ampak kaj bi bilo pa smiselno naročit do max 150€, rajši manj, glih tolk, da bo za hobi program doma. Ne rabim prav pogosto, pa glih tolk, za kako luknjo zvrtat v steno, privijačit kak les in podobno... Želel bi 18V (ali več), plus bi bil, če ima dve bateriji. 

Napisano

To vidm, da je neka Lidl scena? Prvič slišim, ampak ma pa neki dobrih review-jev. 🤔
Kar sem najdu je tole, zgleda ok, pa še 20V je. Mogoče pa res...

WWW.LIDL.SI

PARKSIDE PERFORMANCE Komplet akumulatorskega udarnega vrtalnega vijačnika, 98-delni - vklj. z 2 akumulatorjema močan motor z...
Napisano

V avstriji v lidlu je bila samo udarna masinca z 80nm navora 50€. 4ah baterija pa 20€. Pri nas dosti drazje, ampak se vedno dobis najvec za ta denar. Sam imam ene par orodij od parkside performance in je vse top. Sploh za ta smesen denar.

Napisano
dne 15. 1. 2025 ob 19:32 je AmpeR napisal:

Moj pok. oče je imel tale vrtalnik. Delujoč in skoraj nič rabljen. Jaz imam kar dobro Makito in tega ne bom potreboval in verjetno prodal. Koliko bi bilo to vredno za prodajo?

20250115_181159.jpg

20250115_181124.jpg

20250115_181050.jpg

20250115_181043.jpg

20250115_181032.jpg

20250115_181105.jpg

a si prodal

Napisano
pred 1 uro je samSimon napisal:

Kar sem najdu je tole, zgleda ok, pa še 20V je.

20 V je nateg.  Li ion akuji zaporedno vezani ne obstajajo ki bi imeli nazivno napetost 20V Imajo pa 18V nazivne. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

a si prodal

tole sem tut jst opazil, prepozno 😄

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mah nic od tega. Je dve leti stara in ji je to "zanimivo". Jah magic 7 pro in samsung s25 ultra sta tam tam. Obadva imata isto rama in identicen procesor. Magic 7 pro ima boljso (vecjo) baterijo in podpira 100W polnjenje (30 min 100%, S25 ultra 30 min 65%). Jest se za samsung nisem odlocil, ker sem ze od prek navajen na huawei in pa S25 ultra je bistveno manjsi. Se manjsi od mojega prejsnjega huawei p30 pro. Po drugi strani je pa S25 ultra vizualno cista kopija iphona, kar me pa sploh odbija. Long story short obadva telefona sta stroja im sta tam tam. Kar se kamere tice eni pravijo da ima S25 ultra boljso drugi spet da magic 7 pro. Na koncu so vrjetn tok minimalne razlike da ni opazno. Kar pa je opazno je pa cena. S25 ultra 1590€, medtem k magic 7 pro je 1300€. Osebno sem bil vedno proti tako dragim telefonom, ker ne upravicijo svoje cene. Telefon za 500-600€ se minimalno razlikuje od tega za 1000€ in vec. Je pa lih tako naneslo, da je moja morala podaljsati narocnino in ker dela na telemachu so bile se neke ugodnosti.
    • Itak da ti bo, jaz imam še vedno s20+
    • https://youtube.com/shorts/1qkhKQVjfOw?si=q0YWi-VBJOOj6K0Y
    • To se je Mercator sam spomnil, ker imajo do 31.1.2025 obračunsko obdobje za pike ponucat. Upajo, da jih čim manj pride, da ne bodo koristili pilk in da propadejo ter da obdržijo te bonusu pri sebi. 😁   E jebat ga, jaz jim teh 40€ pač ne pustim tko, da jutri sem tam.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.