Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A vi kar rinete, četudi ne gre? A to samo v primeru, ko imate raje podrsano desno platišče kot razbit levi del avta? Ali pa morda ne obvladate dimenzij svojega avta? 😁 Je pa res, da sem tudi sam zadnja leta na ozkih cestah večkrat naletel na nasproti vozeč avto, ki se je zelo komot peljal z nezmanjšano hitrostjo po svoji sredini, brez da bi se kaj oziral na nasprotni avto (name). Še nekaj sem opazil. V avtu (večinoma dražjem) je bila največkrat mlada voznica, ki je gledala naravnost, brez da bi se želela z mano sporazumeti, kdo in kako bi se umaknil, da bi bilo za oba najbolje, da ne bi prišlo do težav. Ni mi drugega preostalo, da sem se preventivno sam ustavil, čimbolj desno in upal, da me ne oplazi.
-
Vmes, ko voziš 80/ uro zapustiš lahko avto in greš še na malo potrebo. In se vrneš v avto.
-
To je res. Največkrat se popraska prav zadnjo feltno, ko je kak ozek izvoz na cesto, visok robnik in ti kak model pride nasproti po sredini. Ti se mu izogneš, z zadnjo feltno pa podraksaš po robniku. V tem primeru ti ne pomaga noben rob na gumi. Še posebaj je to možno, ko imaš ful nizek profil gume.
-
Uff, lepa debata. Js sm jo 1x ob robnik ruknu in dal zrihtat takrat za 50€. Včasih avto zapelje žena in se je tega malo več nabralo. Pomaga, da se ne sekiraš preveč. Mogoče dam kdaj zrihtat. Mogoče se zmenim še vedno za 50€. Se ni videlo, da je bila štrihana res kot nova. Mam srečo, da so tu okrog ličarji in mehaniki, ki zadeve delajo še po razmeroma normalnih cenah.
-