Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Elektromobilnost po Mazdino...😀 Vsi o elektriki, Mazda pa po svoje: leta 2027 s povsem novim bencinskim motorjem WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Ne samo, da je večina proizvajalcev prenehala z razvojem motorjev na notranje zgorevanje, velik del se že izogiba njihovi rabi in pospešeno na trg pošilja baterijsko-električne modele. Pri Mazdi so že večkrat...
-
Ti že veš ... 😃 Je pa res, da sta v isti starostni skupini ... 😃
-
Oče me je nekaj mesecev nazaj prosil, da pogledam na njegov mail, kakšne sklade je kupil (mu je poslala NLB). Pa mi je odpihnilo pokrovko - kako lahko kupi, če ne ve kaj??? Pokličem NLB v "zelo prijaznem tonu" in mi jo pojasnijo, da so skladi, ki so jih priporočali očetu in jih prodali namenjeni dolgoročnemu varčevanju, recimo 15 let. Potem sem sogovorca vprašal, če ve koliko je moj oče star (in na pol gluh)? .... 🙃
-
Saj sam dolgoročno investiram. Ne bi pa nikoli kupoval fantomskih kripto valut. Nekako ne priznavam nečesa, česar ni in za čemer ne stoji neko delo. Prav tako dobim ortikarijo, ko slišrm omembo "influencer". Se pravi je alergija pri meni.na kripto valute in influencerje.
-