Skoči na vsebino

Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Kupjen vrtni prekopalnik je po dveh dneh od naročila doma, zaenkrat še v škatli... 🤗😉 Ko ga sestavim in preiskusim, poročam kako se obnese.... 

Prej še moramo lansko solato pojest z vrta tako, da nebo to že kar jutri.... 😁😂😉

Muta je bila danes v akciji ;)

IMG_4710.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 22 urami je Jest napisal:

Muta je bila danes v akciji ;)

IMG_4710.jpeg

Evo, motokultivator Villager 843 PRIME je sestavljen, vse tekočine nalite in takoj je šel v akcijo.... 🤗

Super sem zadovoljen.... :jupiii:

IMG_20250411_134457.jpg

IMG_20250411_164747.jpg

20250412_203557.jpg

• Všeč 8
  • Ljubim 1
Napisano

Koliko penezov si pljunil? 

Veš mogoče, širino stroja med lopatami (kjer je najbolj širok)?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 10 minutami je FuManchu napisal:

Koliko penezov si pljunil? 

Veš mogoče, širino stroja med lopatami (kjer je najbolj širok)?

Malo čez 500€ z dostavo na dom, najugodneje trenutno preko "mimovrste" 🤗

Mislim da je 80 ali 85cm. Če rabiš ožjo jo lahko zožaš na cca 60cm.

Na netu imaš vse podatke o mašinci.... 😉

Napisano
pred 14 urami je Bini napisal:

Evo, motokultivator Villager 843 PRIME je sestavljen, vse tekočine nalite in takoj je šel v akcijo.... 🤗

Super sem zadovoljen.... :jupiii:

IMG_20250411_134457.jpg

IMG_20250411_164747.jpg

20250412_203557.jpg

Vsa čast...res na Mimovrste je top cena-dobr si "ubodu"👍

Bi bilo fino,če bi opisal,kake so izkušnje...kako vžge,kako se odnesejo brzine-prestave (3/1-naprej/nazaj),če "skače",in kako je z težo-oz. a ga je treba "rinit" v zemljo,kako je z "držanjem" oz. al ga le težko nazaj držati,da ne "hodi" po površini in,da gre tudi globlje...

Me zanima,kako kaj roke😬...na fitnes ti najbrž ni treba💪...na košarko pa tudi🥺

Bi bil ta stroj izjemno zanimiv tudi zame,a si predstavljam,da bi rabil najmanj še plug,da najprej "razčefukam" to zbito zemljo,pa šele po tem z frezo čez.🙄

Še enkrat-čestitke za nakup😃👍

pred 19 minutami je FuManchu napisal:

Si dobil še kšne priključke zraven?

Uradna stran.🙄

• Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano
pred 58 minutami je FuManchu napisal:

Jaz bi rabil še plug in kovinska kolesa zraven.

Za zbito zemljo po moje taprava kombinacija🤔👍

Napisano (urejeno)
pred 11 urami je skritikrt napisal:

Vsa čast...res na Mimovrste je top cena-dobr si "ubodu"👍

Bi bilo fino,če bi opisal,kake so izkušnje...kako vžge,kako se odnesejo brzine-prestave (3/1-naprej/nazaj),če "skače",in kako je z težo-oz. a ga je treba "rinit" v zemljo,kako je z "držanjem" oz. al ga le težko nazaj držati,da ne "hodi" po površini in,da gre tudi globlje...

Me zanima,kako kaj roke😬...na fitnes ti najbrž ni treba💪...na košarko pa tudi🥺

Bi bil ta stroj izjemno zanimiv tudi zame,a si predstavljam,da bi rabil najmanj še plug,da najprej "razčefukam" to zbito zemljo,pa šele po tem z frezo čez.🙄

Še enkrat-čestitke za nakup😃👍

Uradna stran.🙄

Če na kratko odgovorim, jaz imam zelo težko  in zbito zemljo zato sem kupil ta model, ki je malo težji cca 80-90kg in dovolj močan, da ne skače. In, ko rabiš, da koplje ga res z lakoto potisneš na dol in lepo koplje 🤗. Malo sem se še učil pri delu tako, da zdaj obvadam situacijo in sem zelo zadovoljen. 🤗

Prekopavati pričnem v "prvi" prestavi, da lepo z lahkoto nadziram enakomerno globino prekopavanja, pri tem ostane nekaj večjih grud zaradi počasnejše rotacije lopatic (kot bi kopal) a jih z drugo vožnjo v "drugi" prestavi z večjo hitrostjo in večjo rotacijo lepo razdrobi. Tako, da ni na koncu potrebno okopavati. Dejansko prekoplješ vrt dvakrat! Sem poskusil najprej v drugi prestavi a je dejansko težje nadzirat globino  zaradi potk med gredicami in večje hitrosti. Mogoče bi bilo drugače pri kakšni rahli nezbiti zemlji.... 🤔V tretjo sploh nisem dal, ker mislim, da bi bilo vse skupaj prehitro in ne lepo urejeno, bom pa naslednje leto poskusil. 

Ker vem, da veš veliko glede prekopavanja boš razumel kaj sem ti hotel povedat zgoraj. Če te še karkoli zanima kar vprašaj, sem tukaj.... :vesel:

Popravljeno od Bini
  • Všeč 1
  • Hvala 1
Napisano

Aja, kako vžge, na poteg.... 😁😂🤣

Ko sem nalil olje in bencin (vse je prazno) sem potegnil cca 3-4x in je vžgala pri 20 stopinjah brez zavga! Kasneje, ko sem pa čez kake 3 ure pričel z delom pa v prvo.....🤗😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.