KAALman Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 ?e ma kdo cajt naj me pokli?e ali pa se tam oglasi... do MB rabim eno uro, grem pa to?no ta trenutek moja cifra je v klubskem koti?ku Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 18. februar, 2006 Prijavi Napisano 18. februar, 2006 provokator Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 18. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2006 ka je lakotnik bi jedel ? sn ?e nazaj... sit in zadovoljen Labi: pa saj ma? dizla, pa do MB isto rabi? eno uro kot jaz... bi se lahko dobla Citiraj LP KAALman
komar Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 KAALman - je blo dobro - pa pridi ?e kdaj, ko bomo ostali ?as imeli, ne pa da zadnjo sekundo napove? svoj prihod!!! Aja, pa Labija in Davida pripelji (saj za Labija bomo dnar skup vrgli, da nebo kdo bankrotiral )! Mogo?e pa bi lahko organizirali sre?anje "pri Mc'donaldsu" - hehehe Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 ?e ma kdo cajt naj me pokli?e ali pa se tam oglasi... do MB rabim eno uro, grem pa to?no ta trenutek moja cifra je v klubskem koti?ku Mazda 323 & moja malenkost imava opravi?ilo,da se nisva oglasla. A bo to dovolj?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Grega_ Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Vi mate pa dobr McDonalds da se vozte eno uro do njega Citiraj
KAALman Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 ne pa da zadnjo sekundo napove? svoj prihod!!! je bla spontana odlo?itev, pa sn pa? gor napiso saj je vsseno, jaz sn se najedel se bomo pa drugi? dobli @Vuk: upam da nista bla sama skupaj @Grega: MS-MB je pa? eno uro vo?nje samo... cesta je pa FKURCU ! //"$#(%"(/(&%#/&=&?#")$(&% cestarsko, tovornjakarsko, dr?avno,... ! Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 je bla spontana odlo?itev, pa sn pa? gor napiso saj je vsseno, jaz sn se najedel se bomo pa drugi? dobli @Vuk: upam da nista bla sama skupaj @Grega: MS-MB je pa? eno uro vo?nje samo... cesta je pa FKURCU ! //"$#(%"(/(&%#/&=&?#")$(&% cestarsko, tovornjakarsko, dr?avno,... ! he,he...nisva bla sama skupaj...blo nas je 6 seveda po parih...IMOT dogodiv??ina je bla super. Drugi? ko spet prleti? v MB,pa samo rufni,itak ve?,da si vedno vzamem cajt. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 19. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Vuk: grupni torej huh, kwa sn spet zamudu saj ve? da te pokli?em drugi? nas bo pol 8 :D grem v ?tacun... NEDELJA je zakon ! Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.