borutso Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Zdravo. imam mazdo 3 letnik 2017. zanima me, če imaš luči nastavljene na auto, ali bi podnevi morale svetiti, ker meni ne. hvala Citiraj
Jest Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Odvisno, kje je kupljena... Ce je pri nas, potem bi morale podnevi svetit dnevne luci, ko se stemni pa zarometi... Ampak sele, ko speljes oz. ko so vrata zaprta... Iz navodil za uporabo za letnik od 06/2016 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Tako ja, pa ko je ročna zategnena in avto miruje se tudi ugasnejo, dokler spet ne spelješ 2 Citiraj
borutso Napisano 19. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2023 Probal vse, pa ne dela. Avto pa je bil kupljen v nemčiji. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 43 minutami je borutso napisal: Probal vse, pa ne dela. Avto pa je bil kupljen v nemčiji. Tudi moja 6-ka je iz nemčije pa deluje na, avtomatsko tako,da so podnevi avtomatsko vklopljene dnevne. Nekaj ne štima pri tvojem avtu. 🤔 1 Citiraj
NevLado Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 Pred eno uro je borutso napisal: Probal vse, pa ne dela. Avto pa je bil kupljen v nemčiji. Podnevi bo svetila samo led, navadna žarnica se užge šele ponoči. V nastavitvah infotamenta lahko nastaviš občutljivost prižiga navadnih luči, sepravi kako intenzivno ob kakšni temi etc 1 Citiraj
borutso Napisano 19. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 33 minutami je NevLado napisal: Podnevi bo svetila samo led, navadna žarnica se užge šele ponoči. V nastavitvah infotamenta lahko nastaviš občutljivost prižiga navadnih luči, sepravi kako intenzivno ob kakšni temi etc Saj to je problem, ker na auto led ne sveti. 1 Citiraj
Jest Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 10 minutami je borutso napisal: Saj to je problem, ker na auto led ne sveti. Pa si probal med voznjo? Ker se mi zdi, da se dnevne luci vklopijo sele, ko se avto premika ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 19. april, 2023 Prijavi Napisano 19. april, 2023 pred 1 minuto je Jest napisal: Pa si probal med voznjo? Ker se mi zdi, da se dnevne luci vklopijo sele, ko se avto premika ... Ja, oziroma ko se ustaviš dokler ne potegneš ročne. 1 Citiraj
borutso Napisano 21. april, 2023 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2023 dne 19. 4. 2023 ob 14:11 je Jest napisal: Pa si probal med voznjo? Ker se mi zdi, da se dnevne luci vklopijo sele, ko se avto premika ... To je to ja:) jaz sem vžal luči, zapru vrata sprostil ročno, in hodil gledat in nič haha, ko spelješ pa delajo ja. Ajoj:) dolge in kratke pa še ne vwm ali menja sam ali ne? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.