Zane98 Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 Pozdravljeni prijatelji! Kupujem drugi avto in nekako mi je v oči prišla Mazda CX-5 SKYACTIV-D 184. Zanima me predvsem kakšen je omenjen avtomobil oziroma ali ima kakšne večje napake glede motorja in menjalnika? Ter kako se kaj obnese lastnikom? Vozilo katerega gledam je letnik 2019 in ima 70.000 km ter bi bil uvožen iz tujine. Hvala vam na odgovorih. 1 Citiraj
NevLado Napisano 11. maj, 2023 Prijavi Napisano 11. maj, 2023 To je precej nov motor od Mazde, je pa boljši kot prejšnji CD150/175 iz vidika zanesljivosti. Kljub temu zna imet kar težave z zabijanjem zaradi vseh eko zadevic. So pa dizel mazde večinoma problematične zgolj tiste iz uvoza, ker ne veš, kako se je delalo z njimi, motor je pa kar občutljiv na vožnjo, nafto, pogoje,... 3 Citiraj
astor Napisano 11. maj, 2023 Prijavi Napisano 11. maj, 2023 A tole bi te mogoče zanimalo, je Slovenski, ampak žal malo starejši kot ta ki ga gledaš iz uvoza? avto.net WWW.AVTO.NET 1 Citiraj
mazdaman Napisano 13. maj, 2023 Prijavi Napisano 13. maj, 2023 Jaz jo imam in ima trenutno 125.000, ki sem jih naredil v treh letih. Sedaj je rabo prišla iz servisa, ki ga delam na 12.000 - 15.000 km. Menjalnik pa sem sedaj drugič zamenjal olje in filter. Če pa te se kaj zanima…. 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.