ReDevil Napisano 27. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga! Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze! Upam da kdo ve o kaki cesti govorim! Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti: En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 pa ne, da si kak?no pico ?e na tak na?in zgubu ? Citiraj
ReDevil Napisano 27. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2006 To ne , je pa mi danes picopek razlagal, da ko je prej kruh okol razva?al, da je enkat pozabil bo?na vrata zapret in stresel po Celov?ki enih 20 gajb kruha, ?e sre?a, da je bila ura 4 zjutri, no pol je ?el baje ves kruh nazaj v kamion in v prodajo, malo bolj je bil najbr? okusen - kamen?ki tejst! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Redewil ti si pejt enkrat med tem ko bo? razna?al pice in ko bo? imel trenutek ?asa avto oprat ker je grozno svinski ...se te vid na 100m Citiraj
Drakey Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga! Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze! Upam da kdo ve o kaki cesti govorim! Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti: En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico! Hihihi cesta cez Logatec (oz pred logatcem) Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta Citiraj
Violet Napisano 27. marec, 2006 Prijavi Napisano 27. marec, 2006 Hihihi cesta cez Logatec (oz pred logatcem) Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca ). zakon mazde: mazda ima svojo lastno frekvenco, (dinamiko) sploh pa na ovinku pri maj?keno ve?ji hitrosti... Citiraj
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Redewil ti si pejt enkrat med tem ko bo? razna?al pice in ko bo? imel trenutek ?asa avto oprat ker je grozno svinski ...se te vid na 100m Ej devil.....to sem pa tudi sam vidu....zadnji? sem te opazu ki si ?el mimo WTC-ja proti obvoznici, oziroma toma?evem.... umazanc. press.... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 zakon mazde: mazda ima svojo lastno frekvenco, (dinamiko) sploh pa na ovinku pri maj?keno ve?ji hitrosti... A ti zagotovo delas v javni upravi? Ker mi bolj zgleda, da testiras avtomobile....hihi...po nacinu pisanja namrec...z malo vecjo tehnicno podkovanostjo te prav vidim med razpravo ob boku Bossa, Labija in Siriusa Za razliko od tebe sem jih videl.... cesta kne?ak- ?embije...... so vre?ke asvalta metali po tleh, pa po njem z lopatu butali..... Tolk o profesionalni "odpravi" napak.... David, hoces rec, da so bile tko velike luknje, da sploh niso sipali nic vanje ampak jih samo premostili z vrecami?? Ma si nebi ti omislil hummerja, da ne ostanes na kateri od va?ih va?kih cest, z mazdico, brez osovine? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
LabiGT Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Hihihi cesta cez Logatec (oz pred logatcem) Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta ni vprasanje lastne frekvence ampak ce gres 125 km/h in non stop udarjas luknje amortizer nima casa da se vraca v prvotno lego...glih preden se hoce vrniti v zacetni polozaj pride naslednja lukjna dve ulici za askercevo poznamo poznamo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Kle pr men je pa vse uredu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Ma si nebi ti omislil hummerja, da ne ostanes na kateri od va?ih va?kih cest, z mazdico, brez osovine? Ej luka TAKOj bi si ga omislu..... sam je too much $$$ Razmi?ljam pa da bi kakega Wrangler?ka za second ride nabavu.... al pa jeep renegade.... se ?e nisem odlo?u..... :ne vem: Citiraj Feel free....
poky Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Redewil ti si pejt enkrat med tem ko bo? razna?al pice in ko bo? imel trenutek ?asa avto oprat ker je grozno svinski ...se te vid na 100m He he,ReDevil je tak not pado v biznis,da nima cajta za take postranske zadeve! Ej luka TAKOj bi si ga omislu..... sam je too much $$$ Razmi?ljam pa da bi kakega Wrangler?ka za second ride nabavu.... al pa jeep renegade.... se ?e nisem odlo?u..... :ne vem: Hmm,dobro razmi?lja?,jaz bi tudi,samo je en VLKI problem pri tem......NO MONEY!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Ej luka TAKOj bi si ga omislu..... sam je too much $$$ Razmi?ljam pa da bi kakega Wrangler?ka za second ride nabavu.... al pa jeep renegade.... se ?e nisem odlo?u..... :ne vem: hehebolj bi ti priporocal kakega CJ7 haha...s tem si ?ele car!! Aja...sem noter dajajo MB 2200D ma?ine brez problema Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Ej CJ7 zakon.... tudi pride v po?tev..... no neki takega bi si omislu... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 hehe, sem takoj vedel na kaj ciljash! : Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 No podobnega sem lih zgre?il z nakupom..... bil pa ?e bolj uzdignjen in ?e ve?je gume mel.... pa cena super....sam ga je prodal... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 joj joj david....zdej hitro spet v akcijo za pomladanske dni Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Akcija bo definitivno....don't worry about that... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Akcija bo definitivno....don't worry about that... Maaa pliidnooo mikinooo evo sam zate Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 Maaa pliidnooo mikinooo evo sam zate ka mi ti te dela? lukman???? Neke marjetice po?ilja?.... Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 ka mi ti te dela? lukman???? Neke marjetice po?ilja?.... haha...ti je nerodno aaa.... malo zezanja pa ja mora bit! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Violet Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 A ti zagotovo delas v javni upravi? Ker mi bolj zgleda, da testiras avtomobile....hihi...po nacinu pisanja namrec...z malo vecjo tehnicno podkovanostjo te prav vidim med razpravo ob boku Bossa, Labija in Siriusa valjda, sedaj testiram u?ke "mazde-monalize", ?e zapeljem desno, gredo u?ki desno , ?e zapeljem levo, levo itd... Citiraj
mazda-mx3 Napisano 28. marec, 2006 Prijavi Napisano 28. marec, 2006 valjda, sedaj testiram u?ke "mazde-monalize", ?e zapeljem desno, gredo u?ki desno , ?e zapeljem levo, levo itd... hehe...violet...sam da ne bo zacela skilit Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 hehe...violet...sam da ne bo zacela skilit He he,kak bi po tvojem mogo peljat,da bi lu?i ?kilile?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 29. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2006 E pa kaj hudi?a, a bomo res rabli terence za nase cveto?e ceste, kam bomo pa dali potem (spu??ene) mazde, ker za u penzijo ?e niso (?isto)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.