Skoči na vsebino

Spet ceste zacveteeeeeele ...

Ustvari kratki URL

ReDevil

Priporočeno sporočilo

Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga! :bravo:

Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze! :blink:

Upam da kdo ve o kaki cesti govorim! <_<

Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti:

En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, :angry: , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico! sramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To ne :P , je pa mi danes picopek razlagal, da ko je prej kruh okol razva?al, da je enkat pozabil bo?na vrata zapret in stresel po Celov?ki enih 20 gajb kruha, ?e sre?a, da je bila ura 4 zjutri, no pol je ?el baje ves kruh nazaj v kamion in v prodajo, malo bolj je bil najbr? okusen - kamen?ki tejst! :bravo::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Me zanima, kolk kej poznate cesto ?ez Logatec in okolico, ker to je pa totalna zmaaaga! :bravo:

Pomojm so cesto delal ?e Rimljani, od takat pa ?e ni vidla kake reparature, oz. je jasno prete?nim stoletjem primerno ohranjena ostala za kranjske janeze! :blink:

Upam da kdo ve o kaki cesti govorim! <_<

Drga? pa kar sm danes videl na kro?nem Toma?evo, to pa upam da ne vidite vsak dan take ovire na cesti:

En tip je s Transporter kamion?kom vozil cementne cegle (kvadrovce po zidarsko) in jih je par komadi?ev [/b]stresel po skrajnem zunanjem pasu, :angry: , pol sm pa kar takoj poklical 113, pa naj polcaji naprej urejajo in ga primerno nagradijo (da ne bo pomote nobenmu ne privo??im kazni al kej podobnga), ampak ?e pa ti uleti taka opeka na avto, al pa da ga magari nabije? ko je ?e na cesti, je pa mal drga? kokr ?e komu pade karton s pico! sramezljiv

Hihihi cesta cez Logatec (oz pred logatcem) :rispekt:

Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.

Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca :ph34r: ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec :policaj:

Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca :ph34r: ).

zakon mazde: mazda ima svojo lastno frekvenco, (dinamiko) sploh pa na ovinku pri maj?keno ve?ji hitrosti... :D

IPB Image
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Redewil ti si pejt enkrat med tem ko bo? razna?al pice in ko bo? imel trenutek ?asa avto oprat ker je grozno svinski :hohoho: ...se te vid na 100m :hohoho:

Ej devil.....to sem pa tudi sam vidu....zadnji? sem te opazu ki si ?el mimo WTC-ja proti obvoznici, oziroma toma?evem.... umazanc. press.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

zakon mazde: mazda ima svojo lastno frekvenco, (dinamiko) sploh pa na ovinku pri maj?keno ve?ji hitrosti... :D

A ti zagotovo delas v javni upravi?

Ker mi bolj zgleda, da testiras avtomobile....hihi...po nacinu pisanja namrec...z malo vecjo tehnicno podkovanostjo te prav vidim med razpravo ob boku Bossa, Labija in Siriusa :D

Za razliko od tebe sem jih videl.... cesta kne?ak- ?embije...... so vre?ke asvalta metali po tleh, pa po njem z lopatu butali..... Tolk o profesionalni "odpravi" napak....

David, hoces rec, da so bile tko velike luknje, da sploh niso sipali nic vanje ampak jih samo premostili z vrecami??

Ma si nebi ti omislil hummerja, da ne ostanes na kateri od va?ih va?kih cest, z mazdico, brez osovine? :hohoho:

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.

Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca :ph34r: ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec :policaj:

Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta :)

ni vprasanje lastne frekvence ampak ce gres 125 km/h in non stop udarjas luknje amortizer nima casa da se vraca v prvotno lego...glih preden se hoce vrniti v zacetni polozaj pride naslednja lukjna :rolleyes:

dve ulici za askercevo poznamo poznamo :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma si nebi ti omislil hummerja, da ne ostanes na kateri od va?ih va?kih cest, z mazdico, brez osovine? :hohoho:

Ej luka TAKOj bi si ga omislu..... sam je too much $$$ <_<

Razmi?ljam pa da bi kakega Wrangler?ka za second ride nabavu.... al pa jeep renegade.... se ?e nisem odlo?u..... :ne vem:

Feel free....

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Redewil ti si pejt enkrat med tem ko bo? razna?al pice in ko bo? imel trenutek ?asa avto oprat ker je grozno svinski :hohoho: ...se te vid na 100m :hohoho:

He he,ReDevil je tak not pado v biznis,da nima cajta za take postranske zadeve! :P:D

Razmi?ljam pa da bi kakega Wrangler?ka za second ride nabavu.... al pa jeep renegade.... se ?e nisem odlo?u..... :ne vem:

Hmm,dobro razmi?lja?,jaz bi tudi,samo je en VLKI problem pri tem......NO MONEY!!! :(:lol:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hehe

bolj bi ti priporocal kakega CJ7 haha...s tem si ?ele car!!

Aja...sem noter dajajo MB 2200D ma?ine brez problema ;)

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hehe, sem takoj vedel na kaj ciljash! : :bravo:

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

joj joj david....zdej hitro spet v akcijo za pomladanske dni :D

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Akcija bo definitivno....don't worry about that... :aaaaa:

Maaa pliidnooo mikinooo :rozico: evo sam zate :D

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

:blink: ka mi ti te dela? lukman????

Neke marjetice po?ilja?.... :hohoho:

haha...ti je nerodno aaa.... :P

malo zezanja pa ja mora bit! :D

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A ti zagotovo delas v javni upravi?

Ker mi bolj zgleda, da testiras avtomobile....hihi...po nacinu pisanja namrec...z malo vecjo tehnicno podkovanostjo te prav vidim med razpravo ob boku Bossa, Labija in Siriusa :D

:lol:

valjda, sedaj testiram u?ke "mazde-monalize", ?e zapeljem desno, gredo u?ki desno , ?e zapeljem levo, levo itd... :lol:

IPB Image
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

:lol:

valjda, sedaj testiram u?ke "mazde-monalize", ?e zapeljem desno, gredo u?ki desno , ?e zapeljem levo, levo itd... :lol:

hehe...violet...sam da ne bo zacela skilit ;)

106032985.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hehe...violet...sam da ne bo zacela skilit ;)

He he,kak bi po tvojem mogo peljat,da bi lu?i ?kilile?? :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.