Boss Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Tomson...mogo?e se motem... a ni SEAT ALTEA?????P.S. sicer so pa res bruh bruh tile afteki... sam ta bongo je pa zakon.... Tole sem jaz zajebal - Fiat Albea sem mislil... tud tolk domi?ljije nimajo, da bi si vsaj spomnili bolj izvirnih imen. No tud Seati niso glih vi?ek lepote ?e bolj butasto pa je, da so si tanovi podobni kot jajce jajcu (Altea, Toledo in Leon) Trendi oblikovanja v zadnjem ?asu gredo nazaj namesto naprej. Audiji so si vsi podobni razen po velikosti tako, da bi namesto ?tevilk lahko uporabljali kar oznake za konfekcijo S (A2), M (A3), L (A4), XL (A6), XXL (A8). Isto po?nejo tudi pri VW, Peugeotu, Renaultu, ...itd. ?e dobro da si nekateri ?e vedno "upajo" tako kot recimo pri Hondi s Civicom Citiraj
poky Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Hvala bogu da Mazda teh modelov ne prodaja v Evropi!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 ???? David, kaj dela pija?a iz tebe ???? To je bil Boss-of post!!!! :mi pijemoo: Verjetno je mislil Fiat Albea BOSSS se opravi?ujem.... Eh preve? delam zadnje dni...pa se mi malo fu?ka ?e...... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Eh preve? delam zadnje dni...pa se mi malo fu?ka ?e...... Hehehe, te?ava je v tem, da do sedaj sploh nisi bil navajen delat - sedaj pa te piga - hehehe :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Hehehe, te?ava je v tem, da do sedaj sploh nisi bil navajen delat - sedaj pa te piga - hehehe :mi pijemoo: AAAAAAAAAAA Kaj da neee..... Me preganjajo.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 ..... Me preganjajo.... Te preganjajo - senjoritas in knacken bikinis .... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Ej pa ?e res je!! Kaj misli? da je lahko delat ko te 7 pupik "preganja"..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Nimam pojma - se mi ?e ni zgodilo - ?al ... Verjetno je ko pr norcih .... pune dobro - hehehe Citiraj Papa, Tomi
RoKo Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Tole si poglejte kake grdobe izdelujejo pri Mazdi Carol Az-Wagon Bongo - ja res je to en bongo Druga?e v Evropi pri novih avtomobilih se mi zdijo grdi Nissan Micra, nekaj stvaritev od Ssangyonga, Renault Megan, Fiat Altea, WV Fox pa ?e kaj bi se na?lo. Joj me je ratalo kar sram... A to je tud MAZDA?Druga? pa je zame dale? majgr?i avto tur?ki clio-thalia al kaj je ?e! OGABNO!! LP Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 saj tale mazdica je kar vredu, ?e kaj pozna? japonski trg vidi? da tam kar delajo zelo podobne avtomobil?ke, ne vem ?e ste ?e sli?al za Scion, je v ameriki kar popularna Nekaj podobnega bongotu se pa tudi po evropi vozi je pa seria E 2200 Citiraj
poky Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Zaj se delate norca s tega dostavnega vozila,druga?e pa je kr za vozit-se je by Mazda!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zdravek Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 ford KA je najgori auto koji je ikad iza?el.. a i renault megan onaj iza odrezani - ?ovje?e pa nezna se di mu je prvi a di zadnji kraj :ne vem: ...?? hvala bogu na mazdici.. Citiraj
LabiGT Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 ford KA je najgori auto koji je ikad iza?el.. a i renault megan onaj iza odrezani - ?ovje?e pa nezna se di mu je prvi a di zadnji kraj :ne vem: ...?? hvala bogu na mazdici.. renault megane izgleda kao pegla ...samo rucka na krovu fali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 9. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2006 Eden mojih favoritov je ?koda Pick up, Kdor ve o ?em govorim, ne bo mogel spat, ker bo nastopila no?na mooora! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Boss, ko je tle glih ?e omenjana Multipla, ne bo? verjel, ampak tvoj ?lender se zgleda z njo vozi, sem ga vidu prej?n tedn v tem avtu, tko da ?e ?e nima mozga ima vsaj grd avto! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
makaveli Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 men pa tist Az wagon ?ist ok zgleda.res li?i na scion-a Ampak pazte! scion-e se da hudo hudo napedenat!!! men je ful kul,?e ma avto mat barvo(novo),pa da je bol oglat,da zgleda ko uni ameri?ki za denar vozit .ko tank:) Carol varianta me pa spominja na citroena. Kar se pa grdob ti?e...tist ta mali Tico al kak se mu ?e re?e... Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
mazdacon3 Napisano 5. julij, 2008 Prijavi Napisano 5. julij, 2008 Na cestah je kar nekaj grdob a mislim, da se z spa?kom od Sangyonga skoraj te?ko kdo lahko priimerja. Gre za model KYRON. Check it out... Komentarji dobrodo?li Citiraj
nisde Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Cant get uglyer that this http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2111250# and this http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2120947 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 ugly or strange ? :ne vem: Citiraj LP KAALman
poky Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 Ugly......razen feltn. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 oogly...razen feltn Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdacon3 Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 Ugly......razen feltn. Agree..pa ?e spimpan................imagine kak?en zgleda ?ele serijsko. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. julij, 2008 Prijavi Napisano 9. julij, 2008 ugly or strange ? :ne vem: Takih in ?e bolj ?udnih imajo ameri?ani za popi.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.