Alexedos Napisano 5. september, 2010 Prijavi Napisano 5. september, 2010 tudi meni ne izgleda slabo Citiraj
Boss Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Ma zgleda kot en buhtelj Citiraj
ncop1 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 haha zanimiv da noben ni omenil kakega citroena, men c3 recimo ful gadn zgleda, ko ena ?elvica, pa nekak mi karavani niso v?e?, sploh k?na volvotova ?katla. no sam multipla je pa res gladko na vrhu lestvice. no pa ?e ene par fiatov ste pozabil, recmo fiat500 (za bruhat) pa mogo?e ?e Brava, pa nekak me puntoti tut ne potegnejo Citiraj
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 U?eri sem po dooolgem cajtu videl Multiplo, danes pa se vozil za ?t.2 med grdobci, stari Ford Ka. Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 U?eri sem po dooolgem cajtu videl Multiplo, danes pa se vozil za ?t.2 med grdobci, stari Ford Ka. Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. men je pa ta grd ko merjasec, saj je zadi ve?ji ko spredaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 U?eri sem po dooolgem cajtu videl Multiplo, danes pa se vozil za ?t.2 med grdobci, stari Ford Ka. Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. Sej ne bo? verjel, ampak en moj sodelovc ima doma to?no ta dva avta! Sej se mu vsi smejemo kje je najdu oba najgr?a avta! Citiraj
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Haha, ja predlagam da kak?ni h?erki kupi ?e Dacio Logan, al pa magari Renault Thalia, bo tudi to ?ist ok. ?e bo pa ?e kak?en sin?ek pa Chrysler PT Cruiser, jao! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Haha, ja predlagam da kak?ni h?erki kupi ?e Dacio Logan, al pa magari Renault Thalia, bo tudi to ?ist ok. ?e bo pa ?e kak?en sin?ek pa Chrysler PT Cruiser, jao! Logan je najbolje prodajani avto zadnjih 5h let in zgodba o uspehu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Lepotne nagrade ne bo pa nikoli dobil in naslov teme je NAJGR?I voz oz. avto vseh ?asov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Citroen, Reno, Logan, Fiat.... odpre? katalog in jih po vrsti citira?... Citiraj
ncop1 Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. haha men tut ni u?e?, rit ma ?udno Citiraj
LabiGT Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 men je pa multipla kar carski avto...vedno je bil...no do facelifta...od fl naprej je grd Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Danes sem se stra?no zaljubu v Peugeot RCZ, matr za moj okus avto?ek ne more biti lep?i. ?koda denarja sploh verzija Asfalt je tak nateg, da popizdi? ko vidi? ceno in razliko v primerjavi z navadnim RCZjem (mat barva, pa nekaj ?minke). Thalia je pa res zgre?ena. Clio z ruzakom ampak ker ima le 4 vrata notri ne spravi? v pritlja?nik ni?. Sodelavki sem se samo smejal ko je jamrala, da nista mogla nekaj peljati domov, ko bi ?e jaz brez te?av v navadnem Cliu. Chrysler PT Cruiser ?e en poseben avto za katerega mora? biti res umetni?ka du?a in ljubitelj tega retro dizajna. Citiraj
batko Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Sej tudi ta focus ni dosti dale? od Tahlie glede designa Citiraj www.gistel.si
Deeyan Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 A zato ga je Qwerty-jev kolega razbil ob ?karpo? :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 hehe, tisto qwerty-evo objavo sm ?ele pol vidu, ko sm tole ?e objavu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Zdj treba objavt ?e popravleno verzijo za primerjavo, ?e je po assliftanju kej lep?i Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Mol? baba, jaz bi prec imel R26! Citiraj
Deeyan Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 ja dober no, ampak ?e vseen je grd Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pristavc Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 3-je najgr?i men osebno so Multipla,Ford Ka in pa Ssangyong Kyron,ali kakor moj kolega re?e,Kiborg haha Citiraj
Z M A J Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 Mene fascinira zaporedje; 1. in 2. mesto - smo skoraj vsi identi?nega mnenje, se pravi je nekaj na tem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Danny Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 seati so vsi obupni in ?e tisti brisauci k bri?ejo po kontra Citiraj
KAALman Napisano 2. maj, 2012 Prijavi Napisano 2. maj, 2012 seati so vsi obupni in ?e tisti brisauci k bri?ejo po kontra samo tisti kontra brisalci kar precej pove?ajo vidno polje sprednjega stekla ?e misli? takele: Citiraj LP KAALman
Danny Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 vidno polje my ass ?esa gr?ega se nebi upali spomnit Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.