Andriy Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 Poleg na?tetih bi se v tej kategoriji po mojem okusu na?el tudi Nissan Juke Citiraj
Deeyan Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 I agree Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 5. maj, 2012 Prijavi Napisano 5. maj, 2012 To je pa absolutna po?ast.. zmer ko mi pelje kdo s tem nasprot, mam filing da me bo pojedla Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
batko Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Mislim, da je ?e toliko avtov in modelov na tr?i??u, da sami proizvajalci ne vejo ve? kaj narediti da bi naredili nekaj vpadljivega in pol pridejo tej zmazki ven Citiraj www.gistel.si
jures Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Nissan jih kar seka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Nissan jih kar seka Men je pa tale petarda, nekaj posebnega kot KIA soul. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Men je pa tale petarda, nekaj posebnega kot KIA soul. vidim v ?ivo v Preski pa mi je mimo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 velsatis ta spada v temo za razliko od ostalih renaultev se mi pa ta ravno zadaj dopade in je spredaj kiks totalni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Je kar grda ?katla ja, kaj pa Chrysler PT Cruiser-ja, smo ?e omenili? Bljak, ravno danes sem ga videl. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Ko smo glih pri Nissanovih oblikovalskih ?ude?ih Nissan Leaf Citiraj
Deeyan Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 upam, da tole ne pride na ceste Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 SSANGYONG RODIUS Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Feri Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Meni je pa Fiat Multipla ziva groza od obupa. Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Još šta Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Meni je pa Fiat Multipla ziva groza od obupa. res je.ampak je tok udobn avto,da adijo pamet...za fljakat se mal naokol je zmaga res...grd pa extra Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Don Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Aztek Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Boss Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 hja ne vem ?e premaga tegale http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Rodius Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2012 Prijavi Napisano 26. junij, 2012 Men je pa tole neki groznega, ojej. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 Men je pa tole neki groznega, ojej. Citiraj
Deeyan Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 hja ne vem ?e premaga tegale http://en.wikipedia.org/wiki/SsangYong_Rodius sam pa zadi mal sli?i na tanovo Mazdo 5 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 sam pa zadi mal sli?i na tanovo Mazdo 5 JA! xD Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Tomozuki Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Mislim, da ta zadeva dokaj vodi: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.