Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• @Mjurie, če želiš lahko pišem e-pošto Simonu, dr. Pelku, če ima kakšno idejo kaj matra tvojo Mazdurino? Ponavadi mi hitro odgovori in zadene tarčo težave, v sredino.
    • Ja, tole je verjetno moja nerodnost pri izražanju, omenil sem mu da avto malo 'cuka' ob pospeševanju pa sem ga razumel (sprejemnika), da je omenil pregled šob a je šlo za pregled vbrizgalnikov, kar je razvidno iz dodatno priloženega lista k računu.
    • Idealnega sistema ni in ga ne bo. Tukaj se nas 5 ne bi znalo zmenit kaj je prav, kako narediti prav za več kot 1 mio lastnikov? Zato sam zagovarjam čim bolj enostaven model, čim manj izjem, ... V tem smislu mi je všeč celo hrvaški, ko upoštevajo samo m2 stanovanjske površine in lokacijo. Več ko je parametrov, več je možnosti za izogibanje. In državljani Slovenije smo pri tem pravi mojstri. Spomnimo se, da se lahko zatakne že pri velikosti hišnega poštnega nabiralnika ...  
    • Paschke do rumene majice z "agresivno slovensko tehniko iz leta 2012" WWW.RTVSLO.SI Pred vrati je 73. novoletna turneja, tradicionalno prvi vrhunec sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih. Zaradi izvrstnih nastopov...  
    • Jao, 120 let...   Iz zapisanega vidim, da se bomo ustavili spet pri parih stvareh. Kako pravilno oceniti nepremičnine? Ko sem šel na novi strani za cenitev gledati, sem samo 🤪, ko sem videl koliko so ene vile ocenjene. Prodale bi se sigurno za petkratnik. Kar nas pripelje do drugega problema, ki je že bil omenjen. Koliko dohodka prijaviš in kaj imaš. To večinoma tako bije v oči, da glava boli. Še posebej, ker se res toliko vsega obrne s kešom, kot je malo višje zapisano. Potem pa kontrola vsega tega v realnosti. Kdo bo to delal in preverjal pravilnost podatkov? Zadnjih 35 let se je toliko dreka nabralo, da se bo težko ven skopati še 50 let. Tisto, da je pa neka miljonska nepremičnina v centru LJ oproščena davka, pa že na daleč smrdi po alinejah, ki si jih nekaterih posvečeni pišejo v zakone. Sploh ne bom omenjal fer in nefer besed v tem kontekstu, ker nima smisla.   Aja, pa še NUSZ in davek na premoženje nad 160 m2 za mene nista davek. Tistih 100€ na leto pri takšnih cenah bajt je vse skupaj brezveze, drobiž, zaokroževanje decimalk, itd. Ajde, ko bomo pa za neko hišo v kateri ne živiš in bi jo rad imel, plačali par tisoč € letno, bo pa druga pesem. Kar se hitro nabere pri 1,5% in 300 jurjih vrednosti. To bi pa imelo posledice za trg na bolje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.