Skoči na vsebino

licarska in kleparska popravila

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
dne 20. 4. 2025 ob 18:00 je vzupan3 napisal:

Običajno zavarovalnice kar zahtevajo uničeno luč, vsaj v mojem primeru je bilo tako (dejansko ji je moral servis zamenjano luč poslati).

Tako je. Imas tuki en kup svercerjev k prodajajo razne odbijace, luci, vrata itd. Katere odkupijo od zavarovalnic za male pare. Seveda na vsakem izdelku nekaj manjka ampak v vecini problemov ni nic kaj hujsega, kar se nebi dalo zrihtat. Zgleda dolocene zavarovalnice zahtevajo, da se poskodovani del, kateri se zamenja z novim vrne nazaj zavorovalnici 🤷. Jaz sem pred leti tako kupil komplet xenon luč, katera je imela poskodovan samo en plasticen nosilec. Mojster ga je zasvasal in gas dalje. Je pa imel polno skladisce odbijacev, vrat, luci, pokrov motorja, itd itd. Vse odkupljeno od zavarovalnice.

Popravljeno od Scr3am
  • Začuden 1
  • Žalosten 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.