Deeyan Napisano 5. april, 2013 Prijavi Napisano 5. april, 2013 a sploh ?e obstaja mitsubishi forum? ja res ?e kr neki ?asa ne, pred leti sm se registriru, pok kake 3 mescih od tega pa foruma ?e ni blo ve? pa kdo ve kaj je razlog neobstoja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 ker so vse micke prkerane pr enigmi Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Matej7 Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 pa kdo ve kaj je razlog neobstoja? Predvsem zaradi premalega ?tevila zainteresiranih aktivnih ?lanov, pa ?koda da se je to zgodilo malo po tem ko se je uspe?no povezalo z uradnim zastopnikom. Citiraj
Baby Viper Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 Malo za hec, malo za res.. po doma? povedan je micka od?la spat Ne pa obupat, mogo?e pa kdaj spet za?ivi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 Predvsem zaradi premalega ?tevila zainteresiranih aktivnih ?lanov, pa ?koda da se je to zgodilo malo po tem ko se je uspe?no povezalo z uradnim zastopnikom. ?koda... :/ takrat sm bil ravno pred nakupom Mazde 323C ali Mitsubishi Colta, pa sm pol nekak na 323c pristal Malo za hec, malo za res.. po doma? povedan je micka od?la spat Ne pa obupat, mogo?e pa kdaj spet za?ivi damn, tako postlo bi tut js mel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 ?e jest sem bil foruma?...ene 10 let nazaj....ko sem nabavil Lancerja letnik 1990, takrat je bil kar aktiven in ?ivahen forum, se spomnim ?lanov s Colti, bil je tudi lancer 1.8 gti...res redkost, pa galant 4x4, ...potem sem pre?altal na 323c, ker ni bilo nobenega pametnega Colta za dobit, novej?i Galant mi je bil ?e nedosegljiv, 2.5 benicnar,......v?e? mi je pa itak samo ?e EVO, ostalo je bolj ali manj vse kiksnjeno...oz. tazadnji model Lancerja, ?eprav EVO look naredi svoje. Ala Eclipse in 300gt pa ni ni? novej?ega ?e ohohoho let...so kar mal zaspali pri Micki. Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 Eclipse je ?e bil 2012 model Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 Ponavadi se tako zgodi, ?e forum ni ?iv. ?iv pa pomeni, da se v?asih tud o bedarijah pogovarjamo, da se kre?ejo mnenja in da nismo strogo samo za pleh. Pa to se ne dogaja samo nekaterim ampak skoraj vsem forumom, kjer ni raznolikosti... recimo Kia/Daewoo forum je en tak primer, kjer je rekord, ?e je 10 sporo?il na teden. Zato v?asih bolj? kako bedarijo gor imet samo, da forum ne umre. Citiraj
Baby Viper Napisano 7. april, 2013 Prijavi Napisano 7. april, 2013 Ho?e? re?t, da pogre?a? Lojza Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 7. april, 2013 Prijavi Napisano 7. april, 2013 Ho?e? re?t, da pogre?a? Lojza hehehe Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 7. april, 2013 Prijavi Napisano 7. april, 2013 No, no, ve?, tudi bedarije imajo svoje meje.... Citiraj
Boss Napisano 7. april, 2013 Prijavi Napisano 7. april, 2013 No, no, ve?, tudi bedarije imajo svoje meje.... prepovej jih pa opazuj koliko ?asa bo forum obstal... verjemi "been there, saw that" Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.