Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pres sem imel kakih 8-10 Polar RS800cx. Zdaj pa imam 6 let Suunto Spartan Wrist HR.

Napisano (urejeno)
pred 46 minutami je godlike napisal:

Pres sem imel kakih 8-10 Polar RS800cx. Zdaj pa imam 6 let Suunto Spartan Wrist HR.

Jaz pa 8 let forerunner 235 in sem bil zelo zadovoljen a čas naredi svoje (nekje vlaga vdira) in bo vsak čas fuč... 🥴 Že nagaja včasih zato sem si umislil novo forerunnarco 255 in bi rekel, da ima vse kar potrbujem in še več... :prstgor:

Ps; bi vzel ono od @Jest a sem imel že kupljeno- naročeno pri Petrolu za pametno ceno s pop.cca 250€.😉

Popravljeno od Bini
Napisano

Za tiste ki jih zanimajo športne ure, tole je pa zdej nov model Suunta,... baterijo ma brutalno, najbolj me pa veseli da so končno dali mape na uro

WWW.URARSTVO-LECNIK.SI

Športna ura Suunto Vertical Titanium Solar Sand z velikim zaslonom in solarnim polnjenjem za vse navdušence različnih športnih dejavnosti...

Sam za tak denar že z enim očesom pogledaš proti Garmin Fenix 😅

image.jpeg

Napisano
pred 6 minutami je robertk6 napisal:

Očitno se odlično spoznaš na ure🙈🙈🙈

Pol mi boš moral ti malo več razložit o tej pametni/športni uri

image.jpeg

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Pol mi boš moral ti malo več razložit o tej pametni/športni uri

Niti ne , če te zanima googlaj, mogoče boš presenečen.

Napisano

Ma ne, ne bom googlu, ne zanimajo me glih casio ure. Se pa priporočam za kako hitro obrazložitev :)

image.jpeg

Napisano
pred 4 urami je Tilen5 napisal:

Za tiste ki jih zanimajo športne ure, tole je pa zdej nov model Suunta,... baterijo ma brutalno, najbolj me pa veseli da so končno dali mape na uro

WWW.URARSTVO-LECNIK.SI

Športna ura Suunto Vertical Titanium Solar Sand z velikim zaslonom in solarnim polnjenjem za vse navdušence različnih športnih dejavnosti...

Sam za tak denar že z enim očesom pogledaš proti Garmin Fenix 😅

Sam kdo je pa to slikal na vitkih dekliških rokcah, k zgleda, da jo bo ura glih kar pojedla tko glomazno je videt? 

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Zadnje čase se službeno potikam okoli raznih direktorjev različnih firm in opažam, da večina nosi prav Suunto ure :jezicek:.

Zanimivo.

Napisano (urejeno)

Itak..made in finland 😎 pa zgleda da direktorji športajo 🤣

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 1 uro je AmpeR napisal:

Zadnje čase se službeno potikam okoli raznih direktorjev različnih firm in opažam, da večina nosi prav Suunto ure :jezicek:.

Zanimivo.

Ja res dober razlog za nakup take ure... 🥴😉

Napisano
pred 5 urami je AmpeR napisal:

da večina nosi prav Suunto ure

pomen in milozvočnost izgovorjave imena pri direktorjih verjetno ne igra nobene vloge? :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je AmpeR napisal:

Zanimivo.

Direktorji vedo, kaj je dobra roba 👍

Napisano
pred 7 minutami je AmpeR napisal:

Pametna ura😲

20231024_150054.jpg

Nič posebnega in novega, deluje preko sistema obveščanja ki ga sproži "trust worthy" agencija, v našem primeru je to ARSO, dobiš severe notifikacije

Napisano

Vlado pa se motiš. :) Če ima baro-meter deluje preko razlike v zračnem pritisku. Suunto ima to tako poštimano.

image.jpeg

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Vlado pa se motiš. :) Če ima baro-meter deluje preko razlike v zračnem pritisku. Suunto ima to tako poštimano.

HIJOOOOO 🫠

Napisano

Pomoje kak garmin al pa ke,j k ma dejasko aplikacije gor pa verjamem da ma kako obveščanje drugo vklopljeno.

image.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.