Vlaga v stanovanju
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Saj sem napisal malo nazaj zakaj so Rusi takšni kot so. Zaključek je pa, da moraš svoje ljudi tepsti in matertirati, da se te zunanji bojijo. To je en pristop. Lahko pa okrog po svetu hodiš in druge matretiraš, kot Američani.
-
Sem slišal ja same pohvale za Hondin dizel. Ga je imel kolega. Drugače pa mi ni jasno, kako mu je zmanjkalo moči? V kakem smislu oziroma v kakšni situaciji? 🤔
-
Civic/Acord 2.2 dizl. En izmed redkih, ki so me pozitivno presenetili. 1. In 2. jim grdo hitro sfali. Tudi drugače je vožnjo s bencincem na hibridno turbino svetlobna leta spredaj. Vedno se primerja, na tem forumu, atmosferca bencin s turbo dizlom. Dajte prosim primerjat enako. Če primerjaš atmosferca, ga daj s SDI in podobnim. Če pa turbo dizla, ga prosim s turbo bencincom. Vse ostalo je norost. In seveda prosim podobne kubikature. Ni ga 1.5 dizla, ki bi se vsedel ob bok Fordovemu 1.5 bencincu. Kaj šele 1.6 dizla, ki bi sedel ob bok Hyundai 1.6 mašini.
-
OK, nisi imel Honde Accord 2.2 CTDi ... da bi vedel kaj je dober dizelski avto. Ampak kolikor imam izkušnje, stari dizli počasi ratajo glasnejši, tresoči, manj gladki pri speljevanju ... Imam izkušnje z Mazdo CD175 MT - res se je zavrtela mašina, za moje pojme še preveč rada v visoke obrate. Me je pa enkrat skoraj pomagala pahniti v nesrečo, ko sem prehiteval, kljub visokim obratom je zmanjkalo moči ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.