Skoči na vsebino

pokanje iz avspuha/katalizatorja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Preve? ga ti??i? :P pa se tolk segreje da poka, mo?no pa tudi zaradi tega ker je ?e novo in se ?e ni ves material navadu na spremembe v temp.

Ali ti prav seka ven ali prav konkretno poka kot med vo?njo

Napisano

ma ne, k ugasnem avto, se tko slis, kda se toaster ohlaja :ne vem: drgac ti ne znam povedat...

ne gre pa za pokanje iz avspuha, ampak iz katalizatorja...vsake 5 sec enkrat tc...........tc.............tc.......... B)

Napisano

To je nekje normalno saj se material pri ohlajanju kr?i in zraven se lahko sli?ijo tak?ni ?udni zvoki, ki utihnejo ko se zadeva ohladi na temperaturo okolice. V katalizatorju je to lahko ?e bolj o?itno saj ima? notri razli?ne materiale, ki se pri enaki temperaturi tudi razli?no raztezajo in kr?ijo.

33112_1.png

Napisano

ja no, v mojem "katalizatorju" jih ziher ni, ker je to nadomestek, ki je votel.

Napisano

redwind to je cist normalno (poka tko kot kokice najbrz :) ) ..kot je boss rekel zaradi spremembe v temperaturi

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

redwind to je cist normalno (poka tko kot kokice najbrz :) ) ..kot je boss rekel zaradi spremembe v temperaturi

hum, a pol polet tega ne bo?

Napisano

hum, a pol polet tega ne bo?

bo bo ...temp. auspuha je precej vecja kot 30°C kok je poleti :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ja sam, po tej logiki bi tud prej to delal in pri vseh avtih...

Napisano

saj meni tudi poka samo ni ve? tolk intenzivno ker je materijal ?e zjahan, pozna pa se ?e recimo dalj ?asa vozi? bolj intenzivno ker so izpu?ni plini bolj segrejejo.

Hja pomoje bp tut starost kaj vplivala na to. Se pa to tut meni dogaja, da malo poka in takrat vem, da sem ga ti??al. :P
Napisano

rekl so mi tud, da je mozn, da je ksna luknca kje v izpusnmu sistemu...in da pride zrak notr...

Napisano

rekl so mi tud, da je mozn, da je ksna luknca kje v izpusnmu sistemu...in da pride zrak notr...

Saj je vedno noter !!! :hohoho: :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Napisano

pa ne pri ustavljenem/ugasnjenem avtomobilu - ?e ima? luknjo v izpu?nem sistemu se to lahko sli?i (tudi kar konkretno) med vo?njo in sicer ko spusti? gas povle?e neizgoreno gorivo v izpu?ni sistem, kjer se zme?a s sve?im zrakom (tistim, ki pride skozi kak?no luknjico). Ta me?anica se nato samov?ge zaradi visoke temperature v avspuhu in ima? pokanje kot pri missfireing sistemu. ;)

33112_1.png

Napisano

pa ne pri ustavljenem/ugasnjenem avtomobilu - ?e ima? luknjo v izpu?nem sistemu se to lahko sli?i (tudi kar konkretno) med vo?njo in sicer ko spusti? gas povle?e neizgoreno gorivo v izpu?ni sistem, kjer se zme?a s sve?im zrakom (tistim, ki pride skozi kak?no luknjico). Ta me?anica se nato samov?ge zaradi visoke temperature v avspuhu in ima? pokanje kot pri missfireing sistemu. ;)

KUL! :bravo: In kje je najbolje imeti to luknjico? Pomoje bi bilo najbolje med kolektorjem in katalizatorem! Bang-bang! B) Spet sem dobil idejo za predelavo (pa ?e poceni bo :P)! :jupiii:

Hecam se. :hohoho:

Napisano

bil pr majstru za avspuhe, je bla luknca, zdej je zasvasana, sam se zmer poka...prav, da je prevec bencina, pa pol neki izgoreva in da zato poka...

reku je celo, da je tko enmu razgnal cel lonc :angry:

Marko_mx-3: mamo pa res srecanje, sam ne vem, ce se bomo na trojane fural. zaenkrat smo zmenjeni na parkiriscu pr mcdonaldsu v domzalah. lahko prides pogledat, slikc pa zmeri veliko naredimo :bravo:

Napisano

Mah saj lahko Marko fotografira. :D Amaterski profesionalec. ;)

:P

dobrodosel, tko kt vsi ostali...

IDEJA: naredimo srecanje mazd in meganov coupejev :cheers:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.