Rocky Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 pred kratkim sem zmonteru tole na avtohttp://www.supersprint.it/prodotti/872302.jpg in morem rect, da sem kar se zvoka tice noro zadovoljen. na zivce mi pa gre, ker ko ugasnem avto se par minut neki poka, k da bi se zadeva ohlajevala... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Preve? ga ti??i? pa se tolk segreje da poka, mo?no pa tudi zaradi tega ker je ?e novo in se ?e ni ves material navadu na spremembe v temp. Ali ti prav seka ven ali prav konkretno poka kot med vo?njo Citiraj
Rocky Napisano 22. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2006 ma ne, k ugasnem avto, se tko slis, kda se toaster ohlaja :ne vem: drgac ti ne znam povedat... ne gre pa za pokanje iz avspuha, ampak iz katalizatorja...vsake 5 sec enkrat tc...........tc.............tc.......... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 Pomoje ni ni? narobe, mogo?e zdaj bolj poka ker je rahlo nizka temp. ozra?ja in se hitreje celoten izpuh ohlaja Citiraj
Boss Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 To je nekje normalno saj se material pri ohlajanju kr?i in zraven se lahko sli?ijo tak?ni ?udni zvoki, ki utihnejo ko se zadeva ohladi na temperaturo okolice. V katalizatorju je to lahko ?e bolj o?itno saj ima? notri razli?ne materiale, ki se pri enaki temperaturi tudi razli?no raztezajo in kr?ijo. Citiraj
Rocky Napisano 22. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2006 ja no, v mojem "katalizatorju" jih ziher ni, ker je to nadomestek, ki je votel. Citiraj
LabiGT Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 redwind to je cist normalno (poka tko kot kokice najbrz ) ..kot je boss rekel zaradi spremembe v temperaturi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Rocky Napisano 22. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2006 redwind to je cist normalno (poka tko kot kokice najbrz ) ..kot je boss rekel zaradi spremembe v temperaturi hum, a pol polet tega ne bo? Citiraj
LabiGT Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 hum, a pol polet tega ne bo? bo bo ...temp. auspuha je precej vecja kot 30°C kok je poleti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Rocky Napisano 22. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2006 ja sam, po tej logiki bi tud prej to delal in pri vseh avtih... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 saj meni tudi poka samo ni ve? tolk intenzivno ker je materijal ?e zjahan, pozna pa se ?e recimo dalj ?asa vozi? bolj intenzivno ker so izpu?ni plini bolj segrejejo. Citiraj
Symon Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 saj meni tudi poka samo ni ve? tolk intenzivno ker je materijal ?e zjahan, pozna pa se ?e recimo dalj ?asa vozi? bolj intenzivno ker so izpu?ni plini bolj segrejejo. Hja pomoje bp tut starost kaj vplivala na to. Se pa to tut meni dogaja, da malo poka in takrat vem, da sem ga ti??al. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 No enkrat poglejte izpu?en kolektor ko boste avto malo ti??ali, po mo?nosti pono?i Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2006 Prijavi Napisano 22. februar, 2006 jap kar konkretno zasveti, je pa odvisno od tega koliko priganja? avto, ponavadi se to dobro vidi ko pride? iz avtoceste ko gre? recimo na morje Citiraj
Rocky Napisano 23. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2006 rekl so mi tud, da je mozn, da je ksna luknca kje v izpusnmu sistemu...in da pride zrak notr... Citiraj
komar Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 rekl so mi tud, da je mozn, da je ksna luknca kje v izpusnmu sistemu...in da pride zrak notr... Saj je vedno noter !!! :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 rekl so mi tud, da je mozn, da je ksna luknca kje v izpusnmu sistemu...in da pride zrak notr... pa ne pri ustavljenem/ugasnjenem avtomobilu - ?e ima? luknjo v izpu?nem sistemu se to lahko sli?i (tudi kar konkretno) med vo?njo in sicer ko spusti? gas povle?e neizgoreno gorivo v izpu?ni sistem, kjer se zme?a s sve?im zrakom (tistim, ki pride skozi kak?no luknjico). Ta me?anica se nato samov?ge zaradi visoke temperature v avspuhu in ima? pokanje kot pri missfireing sistemu. Citiraj
Symon Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 pa ne pri ustavljenem/ugasnjenem avtomobilu - ?e ima? luknjo v izpu?nem sistemu se to lahko sli?i (tudi kar konkretno) med vo?njo in sicer ko spusti? gas povle?e neizgoreno gorivo v izpu?ni sistem, kjer se zme?a s sve?im zrakom (tistim, ki pride skozi kak?no luknjico). Ta me?anica se nato samov?ge zaradi visoke temperature v avspuhu in ima? pokanje kot pri missfireing sistemu. KUL! In kje je najbolje imeti to luknjico? Pomoje bi bilo najbolje med kolektorjem in katalizatorem! Bang-bang! Spet sem dobil idejo za predelavo (pa ?e poceni bo )! Hecam se. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 Ah meni se je pa kar sama naredila luknjica oz. luknja, nekje okoli srednjega lonca in tako lepo poka ko spustim gas Citiraj
Symon Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 Ah meni se je pa kar sama naredila luknjica oz. luknja, nekje okoli srednjega lonca in tako lepo poka ko spustim gas Sre?ne?. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. februar, 2006 Prijavi Napisano 23. februar, 2006 RedWind: na A.com sem videl da pripravljate sre?anje na Trojanah, a se boste tudi dobil na tistem parkiri??u pri Potrbin kot smo se mi? Pa da bo tudi kak?na lepa fotka padla Citiraj
Rocky Napisano 24. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2006 bil pr majstru za avspuhe, je bla luknca, zdej je zasvasana, sam se zmer poka...prav, da je prevec bencina, pa pol neki izgoreva in da zato poka... reku je celo, da je tko enmu razgnal cel lonc Marko_mx-3: mamo pa res srecanje, sam ne vem, ce se bomo na trojane fural. zaenkrat smo zmenjeni na parkiriscu pr mcdonaldsu v domzalah. lahko prides pogledat, slikc pa zmeri veliko naredimo Citiraj
Symon Napisano 24. februar, 2006 Prijavi Napisano 24. februar, 2006 lahko prides pogledat, slikc pa zmeri veliko naredimo Mah saj lahko Marko fotografira. Amaterski profesionalec. Citiraj
Rocky Napisano 25. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2006 Mah saj lahko Marko fotografira. Amaterski profesionalec. dobrodosel, tko kt vsi ostali... IDEJA: naredimo srecanje mazd in meganov coupejev Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.