Skoči na vsebino

P: powerbox mal electronics

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano
pred 28 minutami je Hixxy napisal:

kaj pa to dela :)

baje, da konjičke, ampak se mnenja krešejo...

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zavesce so samo paštetaturisti Čehi za časa varšavskega pakta gor natikal, ko so se v svojih Škodičkah peljali na Jadran. Takrat je to bilo fejst moderno kot recimo beli štumfi v plastičnih sandalih. Ups... beli štumfi v natikačih so spet moderni, za zavesce pa ne bom trdil... glede, da jih prodajajo jih nekdo kupuje očitno.   Ok, šalo na stran... glej, če se spoštuješ, prosim lepo ne dajaj tega gor. Zgleda obupno in ne služi ničemur. Pusti tako kot je pa še 200€ za kaj drugega daj.
    • In kaj boš s tem meril v EV avtu?
    • Imam jaz ena dva. Ta dva sta kar velike vrednosti izmerila...🤢☢️
    • Narobe si razumel, eni pravijo motorju 2.5 s G194 dinozaver-dino in ta tvoj z G140 je skoraj isti in je baby dino..... 
    • Me je ta tema spodbudila, da sem odvil zajlo na vitlu BTjca, vse skupaj malo podmazal in navil zajlo na novo nazaj.     Zdaj je pripravljen, da lahko kakšnega Rusofila iz kakšne riti ven potegne...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.