zvenk Napisano 27. oktober, 2023 Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 zdravo zanima me kako lahko zašraufam to matico ker se je losala in težko pridem z ključem zraven da bi jo zašponal. na roke jo zavrtim do konca ampak se potem kmalu spet odšraufa in volan potem poka ... mazda 6 2020 letnik je to hvala za pomoč Citiraj
Brane Napisano 27. oktober, 2023 Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 Zelo neumno vprašanje , vzameš ključ in stisneš Citiraj
zvenk Napisano 27. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 ne moreš z ključem ker je matica skrita notri v ohišju... drugače ne bi spraševal če bi šlo lepo Citiraj
Brane Napisano 27. oktober, 2023 Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 Križ potegneš dol, še prej si označiš pozicije -vzameš gedor- če je preširok ga pobrusiš. 3 Citiraj
Boss Napisano 27. oktober, 2023 Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 Če hočeš dobro narest je treba kardan dol pobrat. Jaz osebno bi vseeno to dal na servis narest, ker imajo ustrezno orodje in bodo tole naredili res hitro. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 27. oktober, 2023 Prijavi Napisano 27. oktober, 2023 Pa še kabel airbaga bo ostal cel 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
50keda Napisano 6. november, 2023 Prijavi Napisano 6. november, 2023 @zvenk kdaj ti je to pokalo? med vožnjo al ko si speljal po dalšem času? moram preverit, da ni ista fora pri mojem Citiraj
NevLado Napisano 7. november, 2023 Prijavi Napisano 7. november, 2023 pred 17 urami je 50keda napisal: @zvenk kdaj ti je to pokalo? med vožnjo al ko si speljal po dalšem času? moram preverit, da ni ista fora pri mojem Ne sekiraj se, vsake tok more mal počit da veš da dela. Če bo začelo fejst ropotat je pa še fore 1 Citiraj
zvenk Napisano 10. november, 2023 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2023 dne 6. 11. 2023 ob 19:31 je 50keda napisal: @zvenk kdaj ti je to pokalo? med vožnjo al ko si speljal po dalšem času? moram preverit, da ni ista fora pri mojem poka mi med vožno ker ni dobro prišraufana matica.. tudi na mestu ko obračaš levo desno volan poka.. sej potem grem spodaj pod volan pa z prsti ga zavrtim pač do konca kolikor lahko ampak potem se spet hitro odšraufa.. bom to uredil na servisu jbg. Citiraj
godlike Napisano 10. november, 2023 Prijavi Napisano 10. november, 2023 pred 2 urama je zvenk napisal: poka mi med vožno ker ni dobro prišraufana matica.. tudi na mestu ko obračaš levo desno volan poka.. sej potem grem spodaj pod volan pa z prsti ga zavrtim pač do konca kolikor lahko ampak potem se spet hitro odšraufa.. bom to uredil na servisu jbg. Hmmm ideja. Nepreverjena. Odvij do konca. Loctite modri gor, treadlocker in zategni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.