Symon Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 Hja jaz imam C letnik 97 in ima novo armaturko. Z digitalnim ?tevcem kilometrov. Mislim, da je bila prelomnica OKOLI letnika 96. in 97. (mogo?e odvisno od opreme/zaloge/cene) Eni frajerji imajo pa celo novej?i znakec. (MadMax ) Citiraj
Grega_ Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 rupart80 ma ni panike ...sam da zve? ?im ve? informacij Glede porabe ?e ti po pravic povem ne vem ...po moje da okol 7-9l na 100km, ker ni? ne ra?unam, pa? ko je tank prazen grem tankat in to je to Sem malo pobrskal bo mobile.de in zgleda da je tale armartura http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=607790#, nova ker imajo enake tudi l. 1998. Razli?ni so pa samo gumbi za nastavitev zra?enja, tko da verjetno je bila pa tisto opcija pri nakupu, ne vem Citiraj
mazda-mx3 Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 Sem malo pobrskal bo mobile.de in zgleda da je tale armartura http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=607790#, nova ker imajo enake tudi l. 1998. Razli?ni so pa samo gumbi za nastavitev zra?enja, tko da verjetno je bila pa tisto opcija pri nakupu, ne vem ma podobno armaturno imam se jaz v moji mx3 92letnik Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
pierce Napisano 28. februar, 2006 Prijavi Napisano 28. februar, 2006 Tale rde?a, ki se prodaja, je od na?ega foruma?a, ?tajerca, ne vem zakaj ni ni? omenil... on jo je sedaj spet na originalno ''predelal'', zgleda, da se tako la?je proda, pomoje jo premalo ceni (700k?!?) grega, kako fko si potem nabavil, za kolko? kake slike poka?i... jaz bom mojo prodajal ?ele drugo leto Tale rde?a, ki je iz nm, je lu?na v ?ivo, samo sem videl, da je na voznikovi strani malo butnjena, ne veliko, je pa... Citiraj
Grega_ Napisano 1. marec, 2006 Prijavi Napisano 1. marec, 2006 Opis je tukajle http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1731&st=0, cena je pa bila 850k, nove fotke pa pridejo potem ko ?migavce gor zmontiram Citiraj
apcih Napisano 1. marec, 2006 Prijavi Napisano 1. marec, 2006 armature so zamenjal osmega mesca leta 97 prav tako koker znak na tej mazdi, od takrat naprej je tiz znameniti lete?i v Citiraj
Symon Napisano 1. marec, 2006 Prijavi Napisano 1. marec, 2006 armature so zamenjal osmega mesca leta 97prav tako koker znak na tej mazdi, od takrat naprej je tiz znameniti lete?i v V F modelih? Oboje naenkrat? Ker jaz imam, ?e se ne motim novej?o armaturo ampak tastar znake (hihi mogo?e ga zato ljudje zamenjujejo za Toyoto). PS: ?e se ne motim tisto ni lete?i V ampak M. Citiraj
rupart80 Napisano 1. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2006 V F modelih? Oboje naenkrat? Ker jaz imam, ?e se ne motim novej?o armaturo ampak tastar znake (hihi mogo?e ga zato ljudje zamenjujejo za Toyoto). PS: ?e se ne motim tisto ni lete?i V ampak M. Ja jest sm tud ?e vidu mazdo z novej?o armaturo pa tastarim znakom Citiraj
M-Fan Napisano 1. marec, 2006 Prijavi Napisano 1. marec, 2006 Moj prijatelj jo je vozil 1 leto. Pravi da je bil z avtom izredno zadovoljen. Imel je isti motor za katerega spra?uje? in pravi da ni imel problemov. res pa je, da je imel vse redne servise in pravi, da je to prakti?no vse kar je ta motor potreboval. Za zanimivost pa ti povem ? e tole: ?ez ?as je dobil slu?benega Golfa V in pravi, da se je z mazdo bolj?e peljal kot z Golfom..... Golfa pa ?e naprej preklinja..... Mazdo 323 sedan 1.5 90KM 98' imamo doma. (66.000km) ?e nikoli nismo odprli pokrova motorja razen ob servisih in ob ?i??enju!!! Kupi, ne bo? razo?aran. stegne kar solidno. Provida je namerila 198km/h... Na?e ?e nimam na ra?unalniku je pa podobna.... Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
poky Napisano 1. marec, 2006 Prijavi Napisano 1. marec, 2006 Dobro zgleda s totimi felnami! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
M-Fan Napisano 2. marec, 2006 Prijavi Napisano 2. marec, 2006 Men se pa prevelike zdijo. Mi mamo pa komaj 14 colske. Sej bom kmalu slikce dal na ra?unalnik..... Samo, da fotoaparat dobim nazaj... Pa upam da mi bo kak majstr kej fotoshopu.... A bo? Bi dal 15 col gor, pa letvico zeleno pa pol odbija?a zelenga pa.... ah pozabte spet sanjam... Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
rupart80 Napisano 3. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2006 ?e zmeri nobene mazde zame.Ena srebrna se prodaja u slovenski bistrici,sam je pa mal dale? sam za hodit gledat.A jo kdo pozna? Citiraj
BOBI Napisano 3. marec, 2006 Prijavi Napisano 3. marec, 2006 ?e zmeri nobene mazde zame.Ena srebrna se prodaja u slovenski bistrici,sam je pa mal dale? sam za hodit gledat.A jo kdo pozna? Ne lahko pa grem pogledat se skoraj vsaki dan mimo vozim bom mogoce v ponedeljek ze kaj vedel kaj to je tota na netu brez slike za 920.000sit? Citiraj MAZDA POWER
rupart80 Napisano 4. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2006 Ne lahko pa grem pogledat se skoraj vsaki dan mimo vozim bom mogoce v ponedeljek ze kaj vedel kaj to je tota na netu brez slike za 920.000sit? Ne to je ena iste barve kot tvoja(zelena in ne srebrna)srebrna je pa iz ho? in se tud prodaja,ki jo ni na netu.Ima jo ena ?enska,ki je 2 lastnica,ma 130 000km,letnik 97,?ibedah,dobro ohranjena.Dej ?e bo? slu?ajno kej zvedel mi sporo?.hvala Citiraj
BOBI Napisano 4. marec, 2006 Prijavi Napisano 4. marec, 2006 Ne to je ena iste barve kot tvoja(zelena in ne srebrna)srebrna je pa iz ho? in se tud prodaja,ki jo ni na netu.Ima jo ena ?enska,ki je 2 lastnica,ma 130 000km,letnik 97,?ibedah,dobro ohranjena.Dej ?e bo? slu?ajno kej zvedel mi sporo?.hvala :ne vem: napisi kera zelena je prava da bom poklical Citiraj MAZDA POWER
rupart80 Napisano 5. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2006 :ne vem: napisi kera zelena je prava da bom poklical evo 031 745 456 Citiraj
rupart80 Napisano 5. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2006 Pozna kdo tole mazdo? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=677248 Citiraj
BOBI Napisano 6. marec, 2006 Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Sem pogledal mazdo ni tak slaba,linije stimajo,notranjost je ful ohranjena samo havba je malo bolj boga ma ful rjavih pik dve kar vejki krasti,motor pa tud laufa ko urca. Citiraj MAZDA POWER
rupart80 Napisano 6. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2006 Ej najprej hvala ker si si vzel ?as za ogled,zdej mi pa povej se spla?a nabavit ta avto al ne,kaj prav??Pa ?e je vse ok razen haube.Kaj motor je kaj masten?Haubo bi pa ?e ?trihnu Citiraj
zdravek Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 motori su ti odli?ni na mazdam - bar koliko sam ih do sad videl.. Citiraj
BOBI Napisano 7. marec, 2006 Prijavi Napisano 7. marec, 2006 Ej najprej hvala ker si si vzel ?as za ogled,zdej mi pa povej se spla?a nabavit ta avto al ne,kaj prav??Pa ?e je vse ok razen haube.Kaj motor je kaj masten?Haubo bi pa ?e ?trihnu To bi se ga mogo sam pogledat ce ti je vredu al ne motor ja pa malo masten tu pri vertajlerju tak kot pri vseh teh mazdah tudi pri moji samo o-ring gumico menjas pa je,saj ce nebi blo snega bi se ga dalo bojse pogledat pa se pelat,je bil pod snegom zametan smo ga se pucali Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 16. marec, 2006 Prijavi Napisano 16. marec, 2006 tole pogledat....samo za kilometre poklicat ker tolk mal jih ne more imeti....ali pa? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=695231# Citiraj
Guest BrainLess Napisano 16. marec, 2006 Prijavi Napisano 16. marec, 2006 ?e ima potrjeno servisno knjigo bi ?e bila mo?nost da ima... zakaj pa ne Citiraj
rupart80 Napisano 19. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Evo sem ?el pogledat tri mazde od tega se mi je zdela ta ?e najbolj ohranjena in redno servisirana,pa ?e ma?inca je ful posko?na.Zato sem se odlo?u da jo nabavim.Problem so edino meglenke,ki niso original in ful grdo zgledajo.Aja pa ?e lita plati??a 14col moram zamenjat za ve?ja,pol pa ?e k?ne ?ipe temnit,izpuh,...?e je kak?en interesent za plati??a naj mi pove Citiraj
Guest BrainY Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 meni je srebrna full lepa zelene mi niso kaj preve?, rde?ih sem se naveli?al, na moji se preve? vse pozna.. jhehehe samo kompliciram moj naslednji avto je srebrn Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.