Janez007 Napisano 20. marec Prijavi Napisano 20. marec pred 10 urami je Bini napisal: Dobro, da je tako a jeseni računaj na menjavo za novega.... Računam že od lanskega septembra ... 3 Citiraj
Gregster Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec Men že ene pol leta ne izklaplja. Sem mel čez zimo kable v avtu za vsak slučaj. Ampak zju3 pa komot zalaufa tudi v hladnem. Citiraj
godlike Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča? Citiraj
dvorjan Napisano 10. oktober Prijavi Napisano 10. oktober pred 4 urami je godlike napisal: A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča? Pa takrat, ko mu napetost pade pod 12V, ko avto odkleneš in vrata odpreš. 1 Citiraj
jumii Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Lahko kak komentar na Topla EFB? Kak razlog, da ta akumulator ne bi bil ok? Kdo preizkušal? Svinčeni akumulatorji sicer izgubijo tam cca 5% kapacitete letno samo zaradi staranja. Zato je pomembno, da je akumulator svež, neglede na znamko. Citiraj
unb0rn Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Čim lažjega Malo šale, nimam izkušenj z Topla EFB, vsaj njihovi AGM niso ne vem kaj, če doseže 5 let je že dosti. Citiraj
borelij Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro dne 22. 11. 2023 ob 12:47 je dvorjan napisal: Ma, tale internet sem tudi že jaz preklikal prej, pa sem našel tegale: AKUMULATOR 12 V 60 AH ECODRY EFB STOP&GO - AGROIZBIRA PROSEN WWW.AGROIZBIRA.SI Cena velja ob vračilu starega. TAB MAGIC STOP & GO EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded) so namenjene za uporabo v... Če ne bo ugodnejše ponudbe, se bom pač v Kranj zapeljal. 😃 Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) Po merah je sicer enak, kot vsi ostali v tej temi: 242 x 175 x 190 mm (D x Š x V). Zdaj pa sem zmeden, ali je narobe ocenil, ali je res originalni višji kot 190mm? Kakšne izkušnje? Citiraj
dvorjan Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro CX5 dizel ima najverjetneje precej večji akumulator? Najbolje, da odpreš pokrov motorja in trenutnega premeriš ter prebereš, kaj piše na njem ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.