Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Dobro, da je tako a jeseni računaj na menjavo za novega.... :nevem:

Računam že od lanskega septembra ... :)  

Napisano

Men že ene pol leta ne izklaplja. Sem mel čez zimo kable v avtu za vsak slučaj. Ampak zju3 pa komot zalaufa tudi v hladnem.

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča?

Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča?

Pa takrat, ko mu napetost pade pod 12V, ko avto odkleneš in vrata odpreš.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Lahko kak komentar na Topla EFB? Kak razlog, da ta akumulator ne bi bil ok? Kdo preizkušal?

Svinčeni akumulatorji sicer izgubijo tam cca 5% kapacitete letno samo zaradi staranja. Zato je pomembno, da je akumulator svež, neglede na znamko.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Čim lažjega :D Malo šale, nimam izkušenj z Topla EFB, vsaj njihovi AGM niso ne vem kaj, če doseže 5 let je že dosti.

• 3 tedne kasneje...
Napisano
dne 22. 11. 2023 ob 12:47 je dvorjan napisal:

Ma, tale internet sem tudi že jaz preklikal prej, pa sem našel tegale:

WWW.AGROIZBIRA.SI

Cena velja ob vračilu starega. TAB MAGIC STOP & GO EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded) so namenjene za uporabo v...

Če ne bo ugodnejše ponudbe, se bom pač v Kranj zapeljal. 😃

Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek)

Po merah je sicer enak, kot vsi ostali v tej temi: 242 x 175 x 190 mm (D x Š x V).

Zdaj pa sem zmeden, ali je narobe ocenil, ali je res originalni višji kot 190mm?

Kakšne izkušnje?

Napisano

CX5 dizel ima najverjetneje precej večji akumulator? Najbolje, da odpreš pokrov motorja in trenutnega premeriš ter prebereš, kaj piše na njem ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.