Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimajo me vaše izkušnje glede cen rezervnih delov.Na ženini Mazdi2 je neka težava z venilatorjem kabine, pa sem na servisu vprašal za ceno novega ventilatorja. Dobil sem ponudbo s ceno 483,29 €. Še vedno ne vem kaj naj si mislim o tej ceni. Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Lp Mali

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Polo 2010 ventilator 450€ + 0.5h dela. Originalni.

Giulietta 4-6 ur dela, ventilator 50€. Samo so vlačli nekomu za to celo amaturko ven, ker je do amena skrit.

Focus 2020. Ventilatorja posebej ni. Samo celi HVAC, torej 900€ + ddv + delo. In spet se odmika amaturka, polni klima, nova hladilna.

Vse je odvisno od modela avta.

Poglej če je neoriginalen cenejši in kolko je dejansko dela.

Napisano (urejeno)

Mogoče bi poskusil z obiskom pri avtoelektričarju? 

Za Mazdo 3 in Mazdo 6 vem, da je ventilator zelo enostavno odšravfat - za vsakega, ki zna sam zamenjat kabinski filter ...

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.