smile34 Napisano 5. marec, 2016 Prijavi Napisano 5. marec, 2016 Pri?el bo ?as za menjavo gum. Trenutne Goodyear Eagle so po 4h sezonah kljub zadosti profila za odmet ker se v mokrem ne dr?ijo prakti?no ni?... Testi so ?e zunaj, ampak jim vsako leto manj verjamem... Kdor je poznavalec, kaj bi bila dobra izbira (cena/kaj dobi?) za M6 karavan 2.0 (obstoje?e 215/50/17 91w) Citiraj
SpEkTr Napisano 5. marec, 2016 Prijavi Napisano 5. marec, 2016 Jaz sem lani kupil fulda sportcontrol, so bile ene ti?jih po testih..na?eloma v suhem ok, stabilnost kar v redu, po de?ju pa nisem imel nekega zaupanja Citiraj
robertos664 Napisano 5. marec, 2016 Prijavi Napisano 5. marec, 2016 jaz imam isto fuldo sportscontrol v dimenziji 225/40/18, zadovoljen ful, tudi po de?ju kot po tirnicah.. Po suhem pa itak dr?i tak, da me ledvice bolijo v ovinkih 1 Citiraj
Katjaa Napisano 5. marec, 2016 Prijavi Napisano 5. marec, 2016 Mi imamo uniroyal rainsport 3 tud super v de?ju. 1 Citiraj
Gorjup13 Napisano 6. marec, 2016 Prijavi Napisano 6. marec, 2016 uniroyalke sem imel na prej?nem avtu in sem bil z njimi zelo zadovolen. Citiraj
Sirius Napisano 12. marec, 2016 Prijavi Napisano 12. marec, 2016 sirius, malo me cudi tako razmisljanje ampak ok...bi ti pa priporocal michelin crossclimate, take sem dal na bencinarko in so letne gume, ki imajo snezinko...po snegu ne vem se, ampak po suhem in mokrem se peljejo kot vsaka dobra letna guma (sploh preseneca dober obcutek na volanu, verjetno pomaga dejstvo, da so W hitrost in XL nosilnost)Kak?ne so izku?nje v zimskih razmerah s to gumo? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 13. marec, 2016 Prijavi Napisano 13. marec, 2016 Naredil sem z njimi zdaj ca 8000km, kar ni neka huda cifra ampakPo suhem in pisebej mokrem so zelo dobre.Sneg: vse je ok, ne mara pa naglih manevrov. Ni isto kot prava zimska guma, kjer lahko po snegu peljes ostre cikcake in drzi. Drugace speljevanje tud po klancu ok, zaviranje tudi. Kak?ne so izku?nje v zimskih razmerah s to gumo?Pri?el bo ?as za menjavo gum. Trenutne Goodyear Eagle so po 4h sezonah kljub zadosti profila za odmet ker se v mokrem ne dr?ijo prakti?no ni?... Testi so ?e zunaj, ampak jim vsako leto manj verjamem... Kdor je poznavalec, kaj bi bila dobra izbira (cena/kaj dobi?) za M6 karavan 2.0 (obstoje?e 215/50/17 91w)Pirelli P7 blue, good year eff grip performance, dunlop bluresponse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sirius Napisano 14. marec, 2016 Prijavi Napisano 14. marec, 2016 Naredil sem z njimi zdaj ca 8000km, kar ni neka huda cifra ampakPo suhem in pisebej mokrem so zelo dobre.Sneg: vse je ok, ne mara pa naglih manevrov. Ni isto kot prava zimska guma, kjer lahko po snegu peljes ostre cikcake in drzi. Drugace speljevanje tud po klancu ok, zaviranje tudi. Torej je za novodobne zime s kratkimi sne?nimi obdobji, brez smu?arskih dopustov, dober kompromis za umirjene ?oferje. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 14. marec, 2016 Prijavi Napisano 14. marec, 2016 Absolutno, zato sem jo tudi kupil, ker snezne situacije sem imel letos 2x, od tega enkrat voznja po mestu...Najbolj mi je vsec to, da odpade tisto letenje po vulkanizerjih in premontaze itd Torej je za novodobne zime s kratkimi sne?nimi obdobji, brez smu?arskih dopustov, dober kompromis za umirjene ?oferje. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. marec, 2016 Prijavi Napisano 14. marec, 2016 Absolutno, zato sem jo tudi kupil, ker snezne situacije sem imel letos 2x, od tega enkrat voznja po mestu...Najbolj mi je vsec to, da odpade tisto letenje po vulkanizerjih in premontaze itdkaj pa Estimated range....jo kaj pobira al bo treba poletje pocakat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 So far so good, ampak do zdaj samo 8000km.Se pa lepo peljejo tudi pri 38C kaj pa Estimated range....jo kaj pobira al bo treba poletje pocakat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Danes 15. Moje letne pa ze 5,5k gor od bozica Glede na tempo in to da zadnje case kupujem neznane gume, je odlocitev kar pravilna, dve letni sezoni cca 40k pol pa podoben pit stop Trenutno so na slabih 20k pa so se tip tip 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sudo23 Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL. Hvala za odgovore. Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL. Hvala za odgovore.bolje je ?e bolj?e seveda, predpisi govorijo o minimumu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sudo23 Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 To se pravi da lahko dam ta hitrostni razred, mogo?e ve? kaj je razlika med R18 in ZR18 in kaj pomeni XL. Citiraj
Boss Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 XL je Extra Load .. pomeni, da imajo lahko ve?jo obremenitev. Posledi?no pa to pomeni tr?o gumo, ki ima mo?nej?e bo?nice in temu primerno je tudi manj udobna. Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 To se pravi da lahko dam ta hitrostni razred, mogo?e ve? kaj je razlika med R18 in ZR18 in kaj pomeni XL.G U G Lhttp://www.vulkanizerstvo-lasic.si/info/4/nasvetihttp://info.promopnevmatike.si/?cid=122 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Martin Cufer Napisano 15. marec, 2016 Prijavi Napisano 15. marec, 2016 Danes 15. Moje letne pa ze 5,5k gor od bozica Glede na tempo in to da zadnje case kupujem neznane gume, je odlocitev kar pravilna, dve letni sezoni cca 40k pol pa podoben pit stop Trenutno so na slabih 20k pa so se tip tipvidim da si na Aeolus gumah. Tudi sam sem jih vozil in z njimi super zadovoljen. Grip v suhem in mokrem zelo dober. Vozil sem jih skoraj 3 cele sezone. 0koli 35k km. Kolega jih je lani iz firbca montiral na Clio RS in je tudi on bil pozitivno presene?en. ?e jih kdo ?eli,mu jih zrihtam po zelo ugodni ceni Citiraj
Gorjup13 Napisano 28. marec, 2016 Prijavi Napisano 28. marec, 2016 Kaj bi kaj priporo?ili maherji v dimenziji 225/60R17 Gume so za mati, ki dela precej malo km na leto, ampak bi vseeno neko solidno in ne predrago gumo. Citiraj
LabiGT Napisano 29. marec, 2016 Prijavi Napisano 29. marec, 2016 Za malo km in poceni lahko tolehttp://www.gumax.si/index.php/default/nexen-n-blue-hd-plus-225-60r17-99h.html Ali pa boljso gumo za vec denarjahttp://www.gumax.si/index.php/default/goodyear-efficientgrip-suv-225-60r17-99h-fp.html Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
samSimon Napisano 22. april, 2016 Prijavi Napisano 22. april, 2016 Zdravo,kdo lahko priporo?a kje bi najcenej dobil kake goodyear effgrip performance naprimer? A tale ''gume.si'' stran je legit, pozna kdo? Bol? najt kako varianto za par ? ve?, pa gratis premonta?a? imajo to kje? Ma kdo veze in poznanstva za kake druge solidne gume?Hvala Citiraj
Slivka Napisano 23. april, 2016 Prijavi Napisano 23. april, 2016 GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 91V v dimenziji 205/55R16 pridejo 67? po kosu. ?e te zanima...Malo "mo?nej?e" GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 91W pa 68,30? po kosu... Citiraj
Jest Napisano 23. april, 2016 Prijavi Napisano 23. april, 2016 91W za 65,88? >> http://www.avtoservis-lustrek.si/iskalnik-pnevmatik/?tires%5B1%5D=0&tires%5B2%5D=18&tires%5B3%5D=495&tires%5B4%5D=551&tires%5B5%5D=533&t_tires%5B528%5D=528&t_tires%5B527%5D=527 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.