Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zamenjaj avto 😋
    • Imel sem v rokah Audi A5 3.0 biturbo quatro.   Šel ko žival, ampak malo ga je vleklo v levo. Sem povedal lastniku. Tudi on je opažal potem, da ga vleče. Naslednji dan je šel na servis in je v RFT gumi bil vijak in je pustla. Seveda.   Saj sem že prej napisal, da so moje gume noter nagnjene. Torej je podvozje nastavljeno za športnost. S tem pa pač se pojavijo drugi kompromisi.   Avto je športen, tako sa težko rečeš, da niso za ta avto najbolj primerne športne gume. Sploh ker so prva vgradnja.
    • Plastika (predvsem) nova ima očitno nek zanimiv vonj za pse, tako da je dobro, da ti jih ni pogrizel/obgrizel :)....sem imel doma precej bizarno izkušnjo
    • RFT ne boš presekel. Če pa tako udariš, da bi RFT pnevmatiko presekal, se pa ne boš peljal dalje zaradi poškodbe podvozja ...
    • Danes sem opazil, da je pes polulal moj avto. 😆 Večinoma po plastiki na vratih, čisto malo pa tudi po barvi. Predvidevam, da je to bolje čim prej očistiti z vodo...?   Čudno, na prejšnjem avtu se to ni nikoli zgodilo. 😂   Hvala   LP  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.