LabiGT Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ce je vseeno potem tele, ker so najboljse https://www.gumax.si/index.php/default/continental-premiumcontact-6-205-50r17-89v.html 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ce je vseeno potem tele, ker so najboljse https://www.gumax.si/index.php/default/continental-premiumcontact-6-205-50r17-89v.htmlTe sem dejansko gledal na autocommerce kjer bi mel na njih 42% popusta kot clan mazda kluba kar bi uredil preden bi gume kupil, sam malo sm bremzal glede njih zaradi porabe goriva ki je ocenjeno na C ampak priznam pa tudi da se ne spoznam tolko na to, zato ce se lahko poda se kaka dodatna razlaga bi bil hvalezen Edit: sem pa vidu zadnje ocene teh gum in so res zmagovale na skoraj vseh podrocjih Citiraj
Alex Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Te sem dejansko gledal na autocommerce kjer bi mel na njih 42% popusta kot clan mazda kluba kar bi uredil preden bi gume kupil, sam malo sm bremzal glede njih zaradi porabe goriva ki je ocenjeno na C ampak priznam pa tudi da se ne spoznam tolko na to, zato ce se lahko poda se kaka dodatna razlaga bi bil hvalezenKako? Toliko popusta kot ?lan Mazda kluba? Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Kako? Toliko popusta kot ?lan Mazda kluba?Tako sem vidu v temi ponudniki ugodnosti za clane kluba in takoj prva temaSeveda ce to se vedno velja... Citiraj
Tilen5 Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 Ce je vseeno potem tele, ker so najboljse https://www.gumax.si/index.php/default/continental-premiumcontact-6-205-50r17-89v.htmlCena je kar lepa za 245/45/19 a so "run on flat" ? Citiraj
Scr3am Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 To ne velja ze nekaj let in sicer ce se ne motim je to veljalo samo prvo leto ob sklenitvi pogodbe. Lahko pa poklices in se prepricas. Jest vem da sem klical ene dve leti nazaj. Madona, ce bi bil 42% popust potem se v tej temi nebi kregali na koliko let menjat gume Citiraj
Verisive Napisano 1. marec, 2019 Prijavi Napisano 1. marec, 2019 To ne velja ze nekaj let in sicer ce se ne motim je to veljalo samo prvo leto ob sklenitvi pogodbe. Lahko pa poklices in se prepricas. Jest vem da sem klical ene dve leti nazaj. Madona, ce bi bil 42% popust potem se v tej temi nebi kregali na koliko let menjat gume Ob sklenitvi kake pogodbe? Med clanom in klubom ali med klubom in autocommerce, ce je prvo to potem velja zame ker bom letos prvic uradno postal clan kluba In sicer za take fore bi blo fajn da je v temi tudi napisano in razlozeno Citiraj
Scr3am Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Med klubom in commercom. Vsaj tako so mi rekli na avtocommerc. Citiraj
Jest Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Popusti so ponavadi na redne cene... pri gumah je pa tako, da ne poznam trgovca, ki bi jih prodajal po redni ceni... vsi imajo vsaj ene 15, 20, 25% popust velikokrat pa so ti popusti tudi do 50% ... Pac imajo priporoceno prodajno ceno tako navito... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Verisive Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Js bom vseeno probal poklicat na autocommerce in vprasal, probat ni greh Edit: poleg premium contact 6 predlaga se kdo kake gume? Sem slisal dobre zadeve o nexen pa nokian gumah... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Na ?vedskem sem opazil, da ima ve?ina ?eblje na gumah... Samo ene 3 tedne sem imel spajksice na biciklu, pa se na tleh v gara?i ?e ornk pozna. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 No, tud jest bom moral nove letne kupit. Ima kdo kaj izku?enj z Bridgestone Turanza 001? Citiraj
LabiGT Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Imas nov model T005, ki je kar dober glede na teste Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Imas nov model T005, ki je kar dober glede na teste Ja to vem, samo so 50? dra?je. T001 so na Mimovrste po 90?: https://www.mimovrste.com/avtomobilske-gume-letne/bridgestone-pnevmatika-turanza-t001-22555-r17-97w Citiraj
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Verjetno so pa T001 bolj?e kot Sava Intensa UHP2? :ne vem: Citiraj
Bini Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Verjetno so pa T001 bolj?e kot Sava Intensa UHP2? :ne vem:Sigurno so! Lp 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Jaz sem na mojo japonko dal takrat japonske gume in sem zanekrat zelo zadovoljen Citiraj
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Jaz sem na mojo japonko dal takrat japonske gume in sem zanekrat zelo zadovoljen In katere japonske gume so to? Citiraj
Verisive Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 In katere japonske gume so to? To tudi mene zanima Citiraj
LabiGT Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Verjetno so pa T001 bolj?e kot Sava Intensa UHP2? :ne vem:Jaz bi raje dal Savo, ce so cenejse... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Jaz bi raje dal Savo, ce so cenejse...Savske so 15? cnej od T001, samo tolk pa spet ne gledam na ceno... 1 Citiraj
LabiGT Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Jaz bi raje Savo pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tomersa Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 Jaz bi raje Savo pol A to govori? iz izku?enj, testov ali kaj drugega? :ne vem: Citiraj
Tilen5 Napisano 2. marec, 2019 Prijavi Napisano 2. marec, 2019 In katere japonske gume so to? Toyo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.