Verisive Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 oboje je okTorej za bilo katere se odlocim ne bom zgresil.Hvala za info Citiraj
Bini Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Torej za bilo katere se odlocim ne bom zgresil.Hvala za infoPoglej teste za oboje pa se odlo?i. Sava sem ?e vozil pa so ok,za Nexen pa mislim da so dobro ocenjene na testu letos. Citiraj
50keda Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 @Alex pa Spektr: ?e bi js ?ou v homologacijo, pol bi raj 16" dal homologirat pa o?je, kar bi blo za zimo bolj funkcionalno ... izgleda pa pozimi itq vse grdo Citiraj
Verisive Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 Poglej teste za oboje pa se odlo?i. Sava sem ?e vozil pa so ok,za Nexen pa mislim da so dobro ocenjene na testu letos.Sem gledal in za ene in za druge gume tudi na trye review in so obojne kr dobro ocenjene, tudi z strani uporabnikov Citiraj
SpEkTr Napisano 6. november, 2019 Prijavi Napisano 6. november, 2019 @Alex pa Spektr: ?e bi js ?ou v homologacijo, pol bi raj 16" dal homologirat pa o?je, kar bi blo za zimo bolj funkcionalno ... izgleda pa pozimi itq vse grdo Tole kar dobro zgleda. Itak sem ta set dobil poleg avta Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
LabiGT Napisano 7. november, 2019 Prijavi Napisano 7. november, 2019 Jaz sem tudi na zimskih (dizelca) letos conti ts860.voznja balonarska... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Hixxy Napisano 7. november, 2019 Prijavi Napisano 7. november, 2019 Jst imam Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H in je tudi precej druga?na vo?nja so pa to res dobre gume navkljub ceni - sem si rekel da sprobam, ker jih par prijateljev ni moglo prehvaliti 2 sezona, po de?ju suvereno (seveda ne tako kot s 19kami samo vseeno, ti guma vliva zaupanje), po suhem itak brez problemov, sneg tudi gre kot tank. 2 Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2019 Prijavi Napisano 7. november, 2019 Jaz imam zimske 17", balonarce, ?e drugo sezono Wredstein wintrac pro xl, 225/55/17. Zelo dobre na mokri cesti, tihe, bolj ?portno naravnane. Imajo tr?e boke zato se vseeno ne zvija kot ?ingum. Po snegu tudi super, preizku?ene lani v dolomitih. Jst imam Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H in je tudi precej druga?na vo?nja so pa to res dobre gume navkljub ceni - sem si rekel da sprobam, ker jih par prijateljev ni moglo prehvaliti 2 sezona, po de?ju suvereno (seveda ne tako kot s 19kami samo vseeno, ti guma vliva zaupanje), po suhem itak brez problemov, sneg tudi gre kot tank. Tudi ti ima?, vidim, najlep?o barvo mazde. Pohvalno. 1 Citiraj
Jest Napisano 8. november, 2019 Prijavi Napisano 8. november, 2019 Jaz imam zimske 17", balonarce, ?e drugo sezono Wredstein wintrac pro xl, 225/55/17.Zelo dobre na mokri cesti, tihe, bolj ?portno naravnane. Imajo tr?e boke zato se vseeno ne zvija kot ?ingum. Po snegu tudi super, preizku?ene lani v dolomitih.Tudi ti ima?, vidim, najlep?o barvo mazde. Pohvalno. To mas kaksno kitajsko kopijo Vredestein? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 8. november, 2019 Prijavi Napisano 8. november, 2019 To mas kaksno kitajsko kopijo Vredestein? Pi?i kao ?to govori? varianta. Citiraj
Zagor Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Test zimskih 17 colskih gum. https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-Auto-Bild-Winter-Tyre-Test.htm Najbolj?e: 1. Continental WinterContact TS 860 2. Goodyear UltraGrip Performance+ 3. Michelin Alpin 6 Citiraj
robertk6 Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Apollo Aspire XP Winter? 4 mesto Citiraj
Alex Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Apollo Aspire XP Winter? 4 mesto V ?em?... v plavanju? Citiraj
Bini Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Zanimive verjetno za nakup,bo treba ceno pogledat za 18 col,?e jih sloh imajo? Citiraj
Shrek Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Letos ne kupujte zimskih gum...Proizvajalci premalo podmazali novinarje... Citiraj
robertk6 Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 V ?em?... v plavanju?Ja Alex ?e si pismen preberi ?lanek ,ki ga je prilepil Zagor pa bo? videl v ?em Citiraj
Alex Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Ja Alex ?e si pismen preberi ?lanek ,ki ga je prilepil Zagor pa bo? videl v ?emKaj je to prvo vgradnja v kia vozila? Nekaj omenjajo to znamko. Kdo to izdeluje? Kitajci? Citiraj
robertk6 Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Kaj je to prvo vgradnja v kia vozila? Nekaj omenjajo to znamko. Kdo to izdeluje? Kitajci?Alex saj si duhovit na svoj na?in , ampak tako moder kot si bi pa ja lahko malo pogooglal Apollo je indijski proizvajalec, ki se je specializiral v izdelovanju pnevmatik leta 1972. Apollo se je mo?no razvil v zadnjih letih zaradi nakupa znamke Vredestein, kar mu je pripomoglo priti na 15. mesto na svetu v proizvodnji pnevmatik. Indijski proizvajalec je lastnik ve?ih tovarn, ki proizvajajo gume v Indiji, v Ju?ni Afriki, v Zimbabwe-ju in na Nizozemskem. In ?al ne ni prvo vgradnja na Kia. 2 Citiraj
Alex Napisano 10. november, 2019 Prijavi Napisano 10. november, 2019 Alex saj si duhovit na svoj na?in , ampak tako moder kot si bi pa ja lahko malo pogooglal Apollo je indijski proizvajalec, ki se je specializiral v izdelovanju pnevmatik leta 1972. Apollo se je mo?no razvil v zadnjih letih zaradi nakupa znamke Vredestein, kar mu je pripomoglo priti na 15. mesto na svetu v proizvodnji pnevmatik. Indijski proizvajalec je lastnik ve?ih tovarn, ki proizvajajo gume v Indiji, v Ju?ni Afriki, v Zimbabwe-ju in na Nizozemskem. [/size] In ?al ne ni prvo vgradnja na Kia.Hvala za pojasnilo... tudi sam uporabljam zimske gume Vredestein.No,moje so na sre?o narejene na Nizozemskem. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 A kdo dejansko tu vozi tiste Apollo, ki se zadnje ?ase uvr??ajo zelo visoko po testih? Saj v moji dimenziji je razlika v ceni majhna, ampak pri 17+ Col pa verjamem, da marsikoga ornk zamika. Citiraj
Bini Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Kaj ko pa ni moje dimenzije nikjer od Apolla! (215/45/18) Citiraj
323 BA Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Take dimenzije v Indiji ne poznajo, rik?e imajo do nekje 13 col 1 Citiraj
Bini Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Cole majo ve?je samo ?irino imajo bolj bogo! Citiraj
323 BA Napisano 11. november, 2019 Prijavi Napisano 11. november, 2019 Mislil sem modernej?o varianto, motorizirano: 1 Citiraj
tdk Napisano 12. november, 2019 Prijavi Napisano 12. november, 2019 Pozdravljeni! Mazda 6 preobuta za zimo: i??em pa ?e letne gume dimenzije 225/45/19; gledam cene; kaj priporo?ate za po?ten znesek dobre gume...eni pravijo naj po?akam na januar ali februar...? lp tdk 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.