FuManchu Napisano 19. september, 2021 Prijavi Napisano 19. september, 2021 Podoben problem tresenja je imel sodelavec z continentalovo letno gumo. Avto ford mondeo. Epilog tega je bil, da so bile dve gumi slabo narejene. Kakšna je šansa, da trofiš takole Uglavnem zahteval denar nazaj in kupil Uniroyalke. Sedaj je mir pravi. Citiraj
Tilen5 Napisano 19. september, 2021 Prijavi Napisano 19. september, 2021 Sej men so 3gume flikali, ker so jih kamenčki prerezali ravno tako defektne kontinental Citiraj
LabiGT Napisano 19. september, 2021 Prijavi Napisano 19. september, 2021 Ce je un iz contija sel na uniroyal, ki je sestrska firma contija pol ne vem kaj je dosegal z menjavo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tilen5 Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 (urejeno) @Bini če ni skrivnost iz kje si naročil gume, pa kolk cajta je trajal da so prišle Popravljeno 27. september, 2021 od TiEn Citiraj
FuManchu Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 dne 19. 9. 2021 ob 22:27 je LabiGT napisal: Ce je un iz contija sel na uniroyal, ki je sestrska firma contija pol ne vem kaj je dosegal z menjavo? Uniroyalke niso tresle. Pa še ceneje oso d precenjenega conti-ja. Citiraj
Alex Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Pravkar je FuManchu napisal: Uniroyalke niso tresle. Pa še ceneje oso d precenjenega conti-ja. Jaz sem montiral conti na staro mazdo in so zakon. Danes je imel sin tečaj varne vožnje na Vranskem in se inštruktor ni mogel načuditi, kako gume držijo na mokrem. In prav tako, kako se avto na mokrem hitro ustavi. Resda so gume čisto nove a vseeno. Citiraj
Bossek Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Jaz se tudi malo nagibam na isto kar ima @Bini, se pravi kleber. Nekako po zadnjih testih so takoj za prvimi tremi (se pravi so 4.), conovno pa 50eur manj po komadu. Na sestki sem bil zadovoljen z dunlopkami medtem, ko mi continentalke nekako niso bile vsec. (govorim za zimske) Trenutno so pa gor original bridgestone, ki mi pa se mi zdijo, da na mokri cesti zelo zelo slabo drzijo ( @Bini imas iste? si zadovoljen?) Citiraj
Bini Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 (urejeno) pred 3 urami je Bossek napisal: Jaz se tudi malo nagibam na isto kar ima @Bini, se pravi kleber. Nekako po zadnjih testih so takoj za prvimi tremi (se pravi so 4.), conovno pa 50eur manj po komadu. Na sestki sem bil zadovoljen z dunlopkami medtem, ko mi continentalke nekako niso bile vsec. (govorim za zimske) Trenutno so pa gor original bridgestone, ki mi pa se mi zdijo, da na mokri cesti zelo zelo slabo drzijo ( @Bini imas iste? si zadovoljen?) Imam enake gume kot ti,Bridgestonke a ne vem kako držijo po mokri cesti,ker se še po taki nisem vozil....🤔. Mislim,da ne more biti tako hudo....😁 Kateri test gum si gledal?🤔 Popravljeno 27. september, 2021 od Bini Citiraj
Bini Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 pred 6 urami je TiEn napisal: @Bini če ni skrivnost iz kje si naročil gume, pa kolk cajta je trajal da so prišle Naročil sem pri "Gume na dom " in prišle so po 2-3 delovnih dneh,če se prav spomnim.👍 Poglej malo nazaj kjer sem malo več napisal.😊 Citiraj
Bossek Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 31 minutes ago, Bini said: Kateri test gum si gledal?🤔 Winterreifentest 2021 | ÖAMTC WWW.OEAMTC.AT 34 Modelle im Test – nur zwei "nicht empfehlenswert". 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 8 hours ago, Bini said: Naročil sem pri "Gume na dom " in prišle so po 2-3 delovnih dneh,če se prav spomnim.👍 Poglej malo nazaj kjer sem malo več napisal.😊 Super, hvala. Cena je odlična. Sem šel par strani nazaj pa nisem nikjer zasledil kak DOT si dobil? Mogoče sem le slep. Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 pred 3 urami je TiEn napisal: Super, hvala. Cena je odlična. Sem šel par strani nazaj pa nisem nikjer zasledil kak DOT si dobil? Mogoče sem le slep. DOT je bil letošnji 26 teden... 😀 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Super. Sicer na spletni v oznaki nimajo XL, ma sem malo raziskal in bi moral biti ta model XL ne? 1 Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 (urejeno) dne 28. 9. 2021 ob 12:26 je TiEn napisal: Super. Sicer na spletni v oznaki nimajo XL, ma sem malo raziskal in bi moral biti ta model XL ne? Brez skrbi, so SUV gume in so prav tako XL pa še zaščito za feltne imajo👍. Na njihovi strani je res malo pomanjkljivo napisano, če pa pogledaš pri strani Liderpnevmatik pa je razvidno, da ima ta model to kar ti želiš! 😀 Evo še slika deklaracije... 👍 Popravljeno 30. september, 2021 od Bini Citiraj
Tilen5 Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Hvala. A tega psa na sliki dobis zravn?😁 1 Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 pred 5 minutami je TiEn napisal: Hvala. A tega psa na sliki dobis zravn?😁 Seveda, če so original..... Si naročil gume, kašno dimenzijo? Citiraj
Tilen5 Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 (urejeno) Če ni bilo še objavljeno. Se pa seveda splača pogledat teste in reviews še drugje. Bom naročil nasledni mesec okoli 10tega ko dobim plačo. Dimenzija 225/55/r17,.. sam na žalost še nimam sreče pr rabljenih feltnah, tako da bom moral nove uzet. Popravljeno 28. september, 2021 od TiEn 1 Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Z Boss-om sva vedno trdila, da so zimske Dunlop najboljše gume, tako so to tudi letos na testu samo potrdile. Imel sem že vse mogoče in naslednje zimske bodo zopet Dunlop. Kako gredo te gume po snegu... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Z Boss-om sva vedno trdila, da so zimske Dunlop najboljše gume, tako so to tudi letos na testu samo potrdile. Imel sem že vse mogoče in naslednje zimske bodo zopet Dunlop. Kako gredo te gume po snegu... Lani pa niso ble.😁 Najbolj prestižnih 5 se ravsajo pri vrhu za prestiž in navijajo ceno v višave,Bini pa kupi tiste na 4.mestu za 1/3 cenej..... 1 Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2021 Prijavi Napisano 28. september, 2021 pred 21 minutami je Bini napisal: Lani pa niso ble.😁 Najbolj prestižnih 5 se ravsajo pri vrhu za prestiž in navijajo ceno v višave,Bini pa kupi tiste na 4.mestu za 1/3 cenej..... Vem, da niso bile na teh testih vedno na prvem mestu. A po izkušnjah so nekako najboljše. 1 Citiraj
sportman333 Napisano 29. september, 2021 Prijavi Napisano 29. september, 2021 Jaz imam sedaj ze 5.sezono michelin (sedaj aplin 6, preje aplin 5) in sem z gumo zadovoljen, verjetno je večina teh gum iz seznama dobrih, je pa res da moraš pač v zimski sezoni prilagoditi način vožnje, veliko folka pa vozi pozimi kot da je vse enako kot poleti😁😉, še vedno pa bolje imeti novo gumo kot pa 5.let staro, pa ne glede na katerem mestu na tej razpredelnici je, samo da ima dobro oceno.... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. september, 2021 Prijavi Napisano 30. september, 2021 Na AMZS mate teate zimskih pnevmatik. Sej bi zlinal kak link ma se mi nječe na telefonu. Ce me kdo ne prehiti dam slike ko bom doma. 1 Citiraj
Bossek Napisano 30. september, 2021 Prijavi Napisano 30. september, 2021 Te bom prehitel :) Nic drugace kot ne nemske, ki sem zadnjic dal 1. dunlop 2. michelin 3. goodyear 4. kleber AMZS test 34 zimskih pnevmatik dimenzij 195/65 R15 in 225/50 R17 WWW.AMZS.SI Podnebne spremembe vplivajo tudi na izbiro pnevmatik 1 Citiraj
Bini Napisano 30. september, 2021 Prijavi Napisano 30. september, 2021 (urejeno) Ko pogledam tale test bolj podrobno ugotovim,da bi Kleberce osvojile prvo mesto,če ji nebi dali za krožno vožnjo na mokri cesti tisto slabo oceno v kar malo dvomim,ker velikih 5. pač morajo biti tam kjer so, sem pa zaenkrat prav vesel,da sem se odločil za Kleber Ko jih pa preizkusim v zimskih razmerah pa poročam....😊 Popravljeno 30. september, 2021 od Bini Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.