Bini Napisano 10. oktober, 2021 Prijavi Napisano 10. oktober, 2021 pred 34 minutami je Bossek napisal: Verjetno pridejo jutri in bom videl. Sicer tudi ce so turske ... imajo napako ali kaj je narobe? Nič skrbet,tudi Mercedes je iz Kitajske pa je vse ok.....👌 1 Citiraj
roxon Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 3 leta nazaj sem kupil zimske Kleber gume, sicer dimenzije 205/60r16 na mazdi 3 g100. Lahko dodam svoje mnenje glede na agresivno vožnjo in hitrost. Vsak dan naredim 60km v eno stran, vozim pa konkretno nad omejitvijo po zelo ovinkasti cesti in AC. Po snegu in suhem so odlične, po mokrem se pa pozna šibka točka. Hitrejše spreminjanje smeri in po mastni cesti kjer je slabši asfalt kaj hitro izgubijo oprijem. So glasne in imajo tudi višjo porabo, kadar pa je več vode ne cesti je pa upor ogromen. Pri atmosferski 1.5 mašini se to zelo pozna, so pa gume montirane na jeklena platišča. Včeraj pa kupil 165g in razmišljam o hankook ali pa kaj podobnega. glede na to, da so zime vsako leto slabše, je verjetno bolj primerno kupiti gume, ki so boljše za suho in mokro. 3 Citiraj
Bini Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 Pred eno uro je roxon napisal: 3 leta nazaj sem kupil zimske Kleber gume, sicer dimenzije 205/60r16 na mazdi 3 g100. Lahko dodam svoje mnenje glede na agresivno vožnjo in hitrost. Vsak dan naredim 60km v eno stran, vozim pa konkretno nad omejitvijo po zelo ovinkasti cesti in AC. Po snegu in suhem so odlične, po mokrem se pa pozna šibka točka. Hitrejše spreminjanje smeri in po mastni cesti kjer je slabši asfalt kaj hitro izgubijo oprijem. So glasne in imajo tudi višjo porabo, kadar pa je več vode ne cesti je pa upor ogromen. Pri atmosferski 1.5 mašini se to zelo pozna, so pa gume montirane na jeklena platišča. Včeraj pa kupil 165g in razmišljam o hankook ali pa kaj podobnega. glede na to, da so zime vsako leto slabše, je verjetno bolj primerno kupiti gume, ki so boljše za suho in mokro. Katere Kleberce pa imaš? Citiraj
roxon Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 (urejeno) 1 hour ago, Bini said: Katere Kleberce pa imaš? joj, zdej si me pa na levo nogo dobil... mislim da so krisalp hp3. za vsak slučaj bom jutri preveril kaj piše na gumi. kolikor piše na internetu so jo začel(hp3) izdelovat 2016, gledal sem pa izrecno da je nova guma oz izdelava par mesecov max. tko da pomoje je hp3. kljub vsem tistim munisom, jo še vseeno priporočam. cenovno je ugodna in zelo dobra guma. še vseeno je predvidljiva tudi za norce Popravljeno 12. oktober, 2021 od roxon 1 Citiraj
Bossek Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 Evo danes prisle Dunlopke. Se skor tople (stare 6 tednov), made in Germany. 5 1 Citiraj
Alex Napisano 12. oktober, 2021 Prijavi Napisano 12. oktober, 2021 pred 1 minuto je Bossek napisal: Evo danes prisle Dunlopke. Se skor tople (stare 6 tednov), made in Germany. Najboljša guma za sneg. Pa tudi na splošno top zimska guma. Dober nakup. 👍 3 Citiraj
Bini Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 pred 12 urami je roxon napisal: joj, zdej si me pa na levo nogo dobil... mislim da so krisalp hp3. za vsak slučaj bom jutri preveril kaj piše na gumi. kolikor piše na internetu so jo začel(hp3) izdelovat 2016, gledal sem pa izrecno da je nova guma oz izdelava par mesecov max. tko da pomoje je hp3. kljub vsem tistim munisom, jo še vseeno priporočam. cenovno je ugodna in zelo dobra guma. še vseeno je predvidljiva tudi za norce Saj ni tako pomembno, samo z radovednosti, ker eni imajo tudi po 2-3 zimske na trgu.... 👍 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 @Bini najebu si me,..jajc gume sm zdej kupu 🤪😂 1 2 Citiraj
Bini Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 pred 48 minutami je TiEn napisal: @Bini najebu si me,..jajc gume sm zdej kupu 🤪😂 Hehehe, Mišelinke kupi za 200€😀 1 Citiraj
Bossek Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 Kdaj pa kaj planirate z menjavo? tocno na 15? kaj prej? Citiraj
Bini Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 pred 41 minutami je Bossek napisal: Kdaj pa kaj planirate z menjavo? tocno na 15? kaj prej? Jaz imam komplet pripravljen in bom menjal,ko padejo temperature in se pokaže slabo vreme.👍 Včasih je to bilo že kmalu po 1.nov.zadnja leta pa malo pzneje..... 2 Citiraj
Deeyan Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 pred 1 uro je Bini napisal: Jaz imam komplet pripravljen in bom menjal,ko padejo temperature in se pokaže slabo vreme.👍 Js isto 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bossek Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 Padejo temperature .... pod koliko? Meni ze vsako jutri piska nevarnost poledice (pod 4) P.S. Ogrevan volan je TOP 3 Citiraj
Bini Napisano 13. oktober, 2021 Prijavi Napisano 13. oktober, 2021 pred 7 minutami je Bossek napisal: Padejo temperature .... pod koliko? Meni ze vsako jutri piska nevarnost poledice (pod 4) P.S. Ogrevan volan je TOP Asfalt pod 8 stopinj.👍 Če si na kakih zatišnih in višjih legah in je velikokratrat mokro bi jaz menjal tudi prej.....👌 1 Citiraj
Alex Napisano 14. oktober, 2021 Prijavi Napisano 14. oktober, 2021 Jaz bom menjal okoli 15.Samo premontiram doma druge feltne z gumami. 1 Citiraj
scania Napisano 14. oktober, 2021 Prijavi Napisano 14. oktober, 2021 Jaz imam v planu menjat v tednu od 25.10-29.10. Vsako leto imam za 1.11 zimske gume montirane na vseh avtih, ziher je ziher 2 1 Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Skoraj nove Conti gume pa poglejte.... 🥴 Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 48 minutami je Bini napisal: Skoraj nove Conti gume pa poglejte.... 🥴 To ni nič hudega. Tu pa tam je normalno, da se pojavi kaka razpokica. Bolj so problematične razpoke na bokih gume. Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 13 minutami je Alex napisal: To ni nič hudega. Tu pa tam je normalno, da se pojavi kaka razpokica. Bolj so problematične razpoke na bokih gume. Na bokih pa tako ali tako.... 👍 Kaj pa praviš na cenzuro..... 🧐 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Jaz bom moral poleti tudi nove vzet,.. zdej je bil mir 3 leta,.. zdej pa in zimske in letne 🤣 Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 25 minutami je Bini napisal: Na bokih pa tako ali tako.... 👍 Kaj pa praviš na cenzuro..... 🧐 Kakšno cenzuro? 🤔 Citiraj
mito3000 Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 Jaz sem bil do sedaj z zimskimi Conti zelo zadovoljen, tako da sem tudi sedaj naročil ta novi model. Če je bil že avto skoraj 30 k eurov res ni za gledat tistih 100 eur razlike napram drugim. Citiraj
Bini Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 1 uro je Alex napisal: Kakšno cenzuro? 🤔 Kar sem napisal na kovid temo ni zadnjih postov, tudi tvojih in od Janeza ne! Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2021 Prijavi Napisano 15. oktober, 2021 pred 5 minutami je Bini napisal: Kar sem napisal na kovid temo ni zadnjih postov, tudi tvojih in od Janeza ne! A, to? Nič hudega. Naj se sami "oni" pogovarjajo v tisti temi. Itak ne izveš nič novega in pametnega tam. 😉V bistvu bi morala biti tista tema nekako izven konteksta mazda foruma. Manj kot nas bo tam, manj se bomo kregali. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.